2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جان

عزیزم میشه بگی جمع بندیت به چه شکل بود

من تهرانم، سر داستان جنگ از بعد نهایی ها نخوندم، امروز خودمو جمع و جور کردم خوندم، ولی هنوزم گمراهم حس میکنم.

و اینکه، بقچه‌ای میخوندی شما؟ میشه یکم راهنماییم کنی که چجوری درسا رو جمع کنم..

همه مباحث رو خوندم تو طول سال‌، حذفیاتم ایناست: فیزیک فصل ۱ و ۲ یازدهم

زیست فصل ۶ و ۷ یازدهم

عزیزم میشه بگی جمع بندیت به چه شکل بودمن تهرانم، سر داستان جنگ از بعد نهایی ها نخوندم، امروز خودمو ج ...

ببین من زیستمو ۶۴ زدم و فکر میکنم یکی از کارایی که باعث شد درصد خوبی بشه اینه که آزمون جامع میزدم بعد تحلیل میگردم ببینم کجاها ایراد داشتم نتونستم بزنم دوباره برمیگشتم رو کتاب اون مبحثو کار میکردم آزمون جامع بعدی دیگه اونجارو مشکل نداشتم 

بقیه درصدام حدود ۴۰ بود چون پایین زدم سعی میکنم نظری ندم براشون😑

ببین من زیستمو ۶۴ زدم و فکر میکنم یکی از کارایی که باعث شد درصد خوبی بشه اینه که آزمون جامع میزدم بع ...

چقدر عالی، بعد یه سوال بپرسم، مثلا زیست فصل ۳ دهم رو اول از رو کتاب کامل میخوندی بعد آزمون میزدی؟ یا برعکس؟

نه عزیزم اونارم بگو لطفا، مخصوصا شیمی و ریاضی

ممنونت میشم

به نظرت تو ۲۰ روز میتونم جمع کنم؟ ساعت مطالعه‌م ۱۲ ساعته در ۹۰ درصد مواقع، کند خوان هم نیستم

چقدر عالی، بعد یه سوال بپرسم، مثلا زیست فصل ۳ دهم رو اول از رو کتاب کامل میخوندی بعد آزمون میزدی؟ یا ...

اول یه آزمون جامع از کل ۳ پایه بده ببین وضعیتت تو هر فصل چجوریه بعد مثلا فهمیدی تنفس مشکل داری میری کتابو میخونی بعد تست میزنی تستاشم بسته های ۲۵ تایی بزن که موج آزمون داره 

بقیه درسامم همینجوری بود تقریبا روالش تو شیمی تو سرعتت کار کن دفترچه دوم واقعا عذابه