2777
2789
عنوان

شل بودن نوزاد

230 بازدید | 19 پست

خانوما من وپسر چهارماهمو البته سه روز دیگه میشه چهارماهش بخاطر تب و رفلاکس بردم دکتر که دارو داد یکم باها بازی کرد گف بچت شله یکم گردنم نگرفته ی شربت براش نوشت گف دوسه هفته وقت میدیم گردن بگیره خیلی رفتم تو فکر و ترسیدم پسر اولم گردنش تا پنج ماهم شل میزد اما خیلی کم و اصلابدنش  شل نبود

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

اینجور وقتا میگن مادر بیشتر قلم و گردن مرغ و اینارو بخوره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گردن گوسفندبخربخوربهش شیربده مقویه ازشلی درمیادروزی یک دقیقه بخوابونش روشکم تمرین گردن گرفتن کنه خود ...

چ جالب شنیدم گردن گوسفند خوبه،به شکم ک میخوابه یا بغلش میکنم از بین شونه هام سرشو قشنگ بالا میگیره

اینجور وقتا میگن مادر بیشتر قلم و گردن مرغ و اینارو بخوره

مرغ. وگوشت میخورم اما گردن نه حتما امتحانش میکنم

مرغ. وگوشت میخورم اما گردن نه حتما امتحانش میکنم

خودتو ببند به گردن مرغ باهاش الگوشت درست کن بعدم گوشتشو بخور 

لای استخوناشو اینارو بخور حتما 

قلم بخر بذار بپزه عصارشو بریز تو همههههه غذاهات 

فقط باید به تغذیت برسی وگرنه دارو به بچه هیچ کاری نمیکنه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خودتو ببند به گردن مرغ باهاش الگوشت درست کن بعدم گوشتشو بخور لای استخوناشو اینارو بخور حتما قلم بخر ...

حتما عزیزم ممنون فقط کاش چیز خاصی نباشه خیلی استرسی شدم

آخ قربونت برم که گردنش شله😍🥺 حسابی اون شلی رو بچلون و بوس کن که قراره به زودی حسابی جون بگیره😍

آب قلم ماهیچه آجیل نون فقط سنگک یا تست سبوس دار

حبوبات تخم مرغ ماهی توی برنامه غذاییت بگنجون 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

گردن گوسفندبخربخوربهش شیربده مقویه ازشلی درمیادروزی یک دقیقه بخوابونش روشکم تمرین گردن گرفتن کنه خود ...

منم دخترم خیلی شل و ول بود اصلا تاب میزد..الان ب حرفتون فکر کردم فهمیدم واقعا مهمه.چون الانم دخترم شل و وله تحرک بدنی یا فعالیت ورزشیش ضعیفه.از زاه رفتن زود خسته میشه .وکرنه فعالیت معمولیش عادیه.کاش منم دکتر میبردمش

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...