2777
2789
تو زندگی همه بدبختی هست ولی چیزی که حقیقت داره اینکه شما یه ادمه ضعیفی

اینجوری نگید بیشتر به احساساتش لطمه میخوره

برای خوشبختی خودم و خوشبختی همه مردم عزیز صلوات: الهم صل الی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🙏🏻🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جونت تو بمیری 

زندگی بقیه بعد به مدت ب روال قبل برمیگرده

همه تورو یادشون میره

پی زندگی و عشق و حالشونن

تو الان چی حالتو خوب میکنه؟

دوست دارم کمکت کنم

برای خوشبختی خودم و خوشبختی همه مردم عزیز صلوات: الهم صل الی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🙏🏻🤍

کمک نمیخواد من نابودم نابود دیگه هیچی نمیتونه منو خوب کنه

بسه دیگه

کی گفته نابودی 

اگه نابود بودی 

الان حال گوشی دست گرفتنم نداشتی

قوی باش بابا

فقط بعضیا که پیشنهاد میدن... 

بابا شماها چقدر بی رحمین، اون شخص تو وضع بدیه و شما دارین بیشترین دامن میزنین... 

به نظرم خودتون برین با اون وسیله بکشین.. 

عزیزم، زندگی جریان داره خودتو بکشی یا نکشی هیچی از دنیا کم نمیشه انگار اتفاقی نیوفتاده

اما بعدش چی..... میخوای زندگیتو ول کنی کجا بری؟ قعر جهنم؟ 

اینطوری هم ت.  این دنیا اذیت شدی هم دنیای دیگه، زندگی اونقدر ارزش نداره که خودتو بکشی🥲❤

اگه حرفم باب میلت نبود ریپ نزن! حوصله بحث ندارم تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

اینجوری نگید بیشتر به احساساتش لطمه میخوره

بذار بخوره ولا ماهم کم بدبختی نداریم یکم باید تحمل کرد تا هرچی میشه و یه عده سری میگن خودکشی.. این چه وضعشه

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بذار بخوره ولا ماهم کم بدبختی نداریم یکم باید تحمل کرد تا هرچی میشه و یه عده سری میگن خودکشی.. این چ ...

درسته

ماهم مشکل داریم

صبوری میکنیم