2777
2789
عنوان

همونم که خیانت جنسی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 46 پست
اخه بچه ندارم چرا ببخشمش نمیترسه از ایمکه به کسی بگم گردن نمیگیره ولی گفت باز به کسی بگی منم میگم تو ...

بچه نداری تردید نکن . بمونی نابود میشی . پشیمون نیست انگار . فردای رو شدن دستشم نکرده زود بیاد . یعنی ترسی ندارم قبح ماجرا ریخته براش . اگر مطمئن هستی با زن های ک اسم برده رابطه ج داره نمیتونه ترک کنه این کارو . اگر هم موندی بچه نیاری اصلا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد شوهرت برا همچین پیامی چه توجیحی داره مردا واقعا چی میخوان از جون ماکثافتای خر

بعد پیامارو میخوندم میگفتم یه دلیل بیار برا اینا حتی نمیتونست یه دروغ براش جور کنه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
اخه بچه ندارم چرا ببخشمش نمیترسه از ایمکه به کسی بگم گردن نمیگیره ولی گفت باز به کسی بگی منم میگم تو ...

نمیدونم

شاید حس کردم میخاهی بمونی و ادمها و زنهای هرزه رو محکم از زندگی پرت کنی بیرون

تا اینکه خودت بری ....

شاید من بودم قبلش میجنگیدم.اگر موفق شدم که شدم

اگر نشدم بعد میرفتم

برای رفتن وقت هست

اینکه همسرت داره بهت اینجوری میگه ترسیده از اینکه جلو بقیه بگی و ابروش بره

واسه همین داره شما رو هم با حرفهاش  میکشونه پایین

که اعتماد بنفستون بره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
مرد ها ی توضیحات مسخره ای میارن ک واقعا ب شعور آدم توهین میکنن

دقیقا شوهرم راجب دوتا دختر که ببره باغ با دوستش حرف میزد گفتم دخترا کین گفت دخترخاله و دوست دختر دوستمه ! میگفتم خب تو چیکار داشتی باهاشون هیچی نمیگفت فقط قسم میخورد که ربطی بهشون نداره

نمیدونمشاید حس کردم میخاهی بمونی و ادمها و زنهای هرزه رو محکم از زندگی پرت کنی بیرونتا اینکه خودت بر ...

عزیزم من یکی از پیاماشو بزارم شما میبینی خودش زن جور میکنه باهاشونم درارتباطه و صمیمیه انگار با خط و گوشی دیگه بار اولشم نبوده انگار

از این واضح تر نداریم تروخدا حالا که قبل بچه دارشدن فهمیدی خودتو بدبخت نکن و طلاقتو بگیر و برو

خوندی پیامشو با دوستش که نوشتم؟

خوندی پیامشو با دوستش که نوشتم؟

آره خوندم عزیزم واضحه دیگه 

منم کشیدم این دردو ولی با این تفاوت که من بچه دارم و نمیتونم کاری بکنم من حضانت و حق طلاق و گرفتم خونه رم بنامم کرد تا ولش کردم ولی تو شرایطط فرق میکنه حتی الان که چند سال میگذره من هنوزم بهش اطمینان ندارم و از چشمم افتاده 

شما بروو فقط 

آره خوندم عزیزم واضحه دیگه منم کشیدم این دردو ولی با این تفاوت که من بچه دارم و نمیتونم کاری بکنم من ...

شما چجوری خیانت جنسی رو متوجه شدی؟

شما چجوری خیانت جنسی رو متوجه شدی؟

من رو گوشیش ضبط مکالمه نصب کردم و دیدم یکی زنگ زده بود بهش گفت عشقم و این حرف ها

کسی ام بیخودی عشقم نمیگه که 

شوهرم جنسی رو گردن نگرفت ولی من باور نکردم

بعدضبط مکالمه چجوریه اسم برنامه اش کامل توضیح میدی گلم

اسمش یادم نیست چند سال پیش بود 

بزن تو بازار ظبط مکالمه میاد چند تا فقط بعضی هاش خوب کار نمیکنه شانسیه باید چند تا نصب کنی حذف کنی تا یکیش خوب از آب دربیاد