2777
2789
وای منم بیرجندیم چقدر خوشحال شدم یه همشهری دیدم تو سایت

کراشم بیرجندیه 

مرداشون چجوریه؟ این حس میکنم خیلی با همه راحته خیلی صمیمی با دخترا حرف میزنه

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من نمی‌دونم وگرنه حتما بهت میگفتم چون بزرگ شده بیرجند نیستم تازه یکساله از کرج اومدیم شهرمون 

شما یه متخصص زنان خوب بهم معرفی میکنید؟؟؟

پس بگو قرار بود تو بیای و من نمی‌دانستم....

کراشم بیرجندیه مرداشون چجوریه؟ این حس میکنم خیلی با همه راحته خیلی صمیمی با دخترا حرف میزنه

عزیزم فوق العاده زن دوستن یعنی میگم من خیلی وقت بود نبودیم بیرجند ولی خوب رفت و آمد میکردیم مردای فامیلای ما به شدت زن دوستن بعضیاشون هم اقتصادی ترن ولی من بدی ندیدم چون شوهر خودم هم بیرجندیه پسرداییمه بازم خیلی حواست باشه همجا خوب و بد داریم

عزیزم فوق العاده زن دوستن یعنی میگم من خیلی وقت بود نبودیم بیرجند ولی خوب رفت و آمد میکردیم مردای فا ...

در حد کراشه ولی بیشتر میخواستم بدونم از شهرتون

بیرجند بزرگه؟ مثلا اندازه قم؟ یا بزرگتر؟ 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸

در حد کراشه ولی بیشتر میخواستم بدونم از شهرتونبیرجند بزرگه؟ مثلا اندازه قم؟ یا بزرگتر؟

والا بیرجند به نسبت چند سال پیش خیلی پیشرفت داشته و میشه گفت اندازه قم رو نمی‌دونم ولی اگر قزوین رفتی دقیقا همچین شهریه جاهای گردشگری هم بند دره و بند عمرشاه و حالا یه سری باغ و عمارت های خوشگل هم داره روستاهای اطرافش فوق العاده ست سرسبز ولی خود بیرجند من که یکساله اومدم راضیم مردمانش خیلی خونگرمن ولی اگر از جایی بزرگ تر مثل تهران و مشهد بخای بیای واسه زندگی یه کم سختت میشه 

کراشم بیرجندیه مرداشون چجوریه؟ این حس میکنم خیلی با همه راحته خیلی صمیمی با دخترا حرف میزنه

بستگی به ادمش داره بد و خوب همه جا هست😂😂😂باید خوب بشناسیش نمیشه همه رو مثل هم ببینیم

عزیزم من نمی‌دونم وگرنه حتما بهت میگفتم چون بزرگ شده بیرجند نیستم تازه یکساله از کرج اومدیم شهرمون ش ...

چقدر عالی،دکترخواجوی خیلییی خیلی خوبن و باتجربه. من چنداا دکتر دیگه رفتم بخاطر پلی کیستیکم ولی بهترینش خانم خواجوی بود

چقدر عالی،دکترخواجوی خیلییی خیلی خوبن و باتجربه. من چنداا دکتر دیگه رفتم بخاطر پلی کیستیکم ولی بهتری ...

مرسی گلمممم کجا هست مطبشون؟؟؟

مرسی گلمممم کجا هست مطبشون؟؟؟

توی گوگل بزن حمیده خواجوی ، دکتر مامانمم ایشون بودن (مامان بزرگمم همینطور),برای مریض وقت میزارن واقعا و شمارو راهنمایی میکنن من ازشون خیلی راضیم چون ی دکتر خیلی معروف و جدید بیرجند رفتم اصلاااا به مریض اهمیتی ندادن ، اینقدر سرد رفتار میکردن که واقعا ادم زده میشد ... .