2777
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 38 پست
تازه اگر پسر بشه که خیلی به درد هم بخورم نیستن. حالا آیا من تا ۲۰سال دیگه زنده باشم یانه🤣😂🫢🤣😂

خودتم میدونی کار درست چیه ها 😂ولش کن نیار 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

شما هم معلومه خودت زیاد تمایل نداری فقط رفع تکلیف میخوای بیاری ...

تکلیف نیس.. نه تکلیفه نه اجبار. فقط فکرم درگیره اولیه.. نه خودم دلم نمیخاد دیگه. که بگم خودم دوس دارم نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستان سرنوشت زندگی م توتامیکهام

۴۰ساله هستم‌ دوسال خورده از عقد ازدواج جدیدم میگذره

نزدیک دوسال میشه زیر بک سقف

مرداد میشه دو سال 

[هست همیشه فیس منم کمتر زده

هر سنی بودم 

همیشه گفتن بین ۲۳تا ۲۵ی

همین ده‌سال اخیر]

بچه یکساله دارم

وزن باردادیم که اضافه کردم مونده الانو۸۳

کیلوم

کلا میگم هیکلم این طور شده باز میگن زیر سی هستی

تا سه سال پیش گفتن ۲۳سالته 

کلا این سنها هم نگن میگن ۳۰تا۳۵ی

ولی دومی رو فکر نمی‌کنم

اصلا ب امادگی بدنه

و مدل بارداری

کلا من میگم تا ۴۵ اوگی هست

من بارداریم خوب معمولی بود

تاداخر

زایمان فقط طبیعی نشدم برای طبیعی بستری

دردشون کشیدم آخر فرداش سز شدم

زایمان فقط اذیت شدم

اونم میگن ۳۵ببعد سخته واسه بارداری اونم ن همه

واسه خطرات بارداری میگن

بمن باشه میگم تا۵ولی دیگه خیلی اختلاف سنی میشه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

دوباره بچه میخواین؟

ن

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

یعنی الان می‌خاید دومی رو؟

برای تنهایی پسرم بدم نمیاد

ولی شوهرم حساسه مسائل بچه و پشیمون میشم

و کلا همباز ی داشتن

وتنها نباشه تک فرزند نباشه

آخرش چی 

این درست ولی آخر ش چی

خلاصه الان دختر خاله پسرخاله اطراف  جای خواهر بردار گرفته

همیشه نه ولی گاهی

ولی تک فرزندی سخته

بایدهای کلاس مهد این ور  اون ور وقت بچه تک فرزند پر کرد

داستان سرنوشت زندگی م توتامیکهام۴۰ساله هستم‌ دوسال خورده از عقد ازدواج جدیدم میگذرهنزدیک دوسال میشه ...

خط آخر ۵۰