2777
2789
عنوان

جاریی

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 18 پست
خدا صبرت بده از دست این شوهر... چی بگم والا... شوهر منم ازین خریت ها زیاد داره. همیشه سعی میکردم نکت ...

چی بگم والا اینا فکر میکنن خانواده دوستن بمن میگه داداشمه فلان حالا ضربه هم خورده ها زیاذ ادم نمیشه برا اون یکی داداش بزرگشم قبلانا 10سال پیش مغازه زده بود داداشش تمام وسایلا رو فروخت اجاره مغازه رو نداد و اخر سر کلی ضرر همشم میگه ضرر زده بهم ولی باز همون کارو داره تکرار میکنه حالا جالبه جاریمم راضی نیست ک شوهر من و شوهرش شریک شدن بمن گفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والا اینا فکر میکنن خانواده دوستن بمن میگه داداشمه فلان حالا ضربه هم خورده ها زیاذ ادم نمیشه ...

خب همینو دست بگیر به شوهرت بگو تا دیگه برا همچین بی چشم و رویی فداکاری نکنه

سعی کن مثل موریانه نفوذ کنی.مثلا بگو فلانی پشت سر مادرت بد میگه یا بگو فلانی پشت سرت اینو گفت خیلی ازش ناراحت شدم... خلاصه ذهنشو نسبت به جاریت یواش یواش مسموم کن تا دیگه برا غریبه خودشو فدا نکنه

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40