2777
2789
عنوان

بعد 3ماه رفتم خونه نامزدم

148 بازدید | 11 پست

مادربزرگش سه ماه پیش رفته بود مکه سوغاتی نداده بودن بهم احتیاجی ندارما اون ارزشه مهمه 

از طرفیم مامانم رفت خودمم رفتم بیمارستان نیومدن ملاقاتمون

منم دوست نداشتم برم خونشون 

بد سه ماه رفتم

مامانش یک تومن‌پول آورده میگه عزیز داده چیزی لازم داری بخری به جای سوغاتی منم گفتم دستتون درد نکنه چیزی نیاز ندارم سه ماهم گذشته ممنون

خیلی حرصمو درومدع

پولو نکرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه واسه چی واسه ی سوغاتی قهر کردی ک بفهمن بخاطر ی همچین چیزی بهشون سر نزدی بنظرم خودتو کوچیک کردی ا ...

چون ارزش قاعل نشدن

از طرفی مامانم رفت عمل کرد نیومدن سر بزنن

خودمم رفتم بیمارستان نیومدن

آره همه میدونم واسه منم آورده بوده صد در صدنمی‌دونم قضیه وی بود ندادن به من خانواده نامزدم

نظرنامزدت چیه؟

تو این سه ماه میومد خونتون؟

یعنی تو این سه ماه حتی تماس هم نداشتی با خانواده شوهرت؟

نظرنامزدت چیه؟تو این سه ماه میومد خونتون؟یعنی تو این سه ماه حتی تماس هم نداشتی با خانواده شوهرت؟

چرا حرف میزدم هفته ای یک بار

اونم ناراحته از دستشون

نامزدم میاد خونمون

بله

چی بگم تازه حالا اول زندگی مشترکه و ظاهراً شما شمشیر رو از رو بستی. 

از حالا خیلی درگیر نباش که کی اومد، کی نیومد، چی داد، چی نداد، دعوت کرد، دعوت نکرد و ..... بخصوص وقتی طرف مقابلت خانوادهٔ همسرت باشن. 

عزیزم اونا هر چی هم که باشن، بالاخره برای همسرت عزیزن. نذار حرمت ها شکسته بشه. باهاشون صمیمی نباش ولی دشمن هم نباش. اگه همسرت برات مهمه و خاطرش رو می خوای باید خانواده اش رو هم بپذیری. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘