2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان تجربه داری؟

اره  پسرم چندماهه درگیره الانکه فک میکنم حتی شاید چند سال بوده ومن نفهمیدم وفک میکردم مدفوع بزرگ طبیعیه  تااینکه قبل عید خونریزی کرد

پسرتون چندوقتشه؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

من تا خونریزی کرد بردم دکتر وپودر داد پودر پیدرولاکس . یه ماه دادم به دستور دکتر قط کردم تا قط شد دوباره یبوست وخونریزی 

دکتر گف ادامه بده اما من چند روز دادم وقط کردم چون میگفتن این پودر تنبلی میاره منم ترسیدم چقد بچم اذیت شد .

هر چی بگین دادم هر کار میگفتن میکردم بی‌فایده 

رو مدفوع پسرم تاثیری نداشت  مدفوعش خشک بزرگ یعنی کلفت و سفت بود خیلی اذیت میشد هر ۵ روزی بزور اینا دفع داشت .

زور میزد وبا درد وسوزش دستشویی می‌کرد وسطش هم بخاطر ترس از خونریزی ادامه نمی‌داد 

خیلی ناراحت بودم شب روز درگیر بودم کلی وزن کم کرد اشتهاش صفر شده بود هیچی نمی‌خورد. سونو گف تو رودهاش مدفوعه .

منم ترسیدم چون این خطرناکه .

کلی تحقیق کردم این پودر اصلا وابستگی نمیاره یعنی کمکی به حرکت روده نمیکنه فقط آب رو جذب مدفوع میکنه تا نرم بشه  یه ملین اسمزی یه .

فقط باید به مرور کمش کنی و کم کم یه رژیم غنی از فیبر جایگزینش کنی وقتی دیدی خوب شده قطع کنی   

دکتر به پسرم گف ۳ ماه اما بعضیا درمانشون ۱ سال یاحتی بیشتره .

برای کسایی مثل پسرم که یبوستشون مقاومه خیلی خوبه

الان چند وقته به پسرم میدم. پسرم ۷ سالشه بعد هر بار دستشویی میگه آخیش راحت شدم .بمیرم براش که چقد اذیت شد .

اشتهاش خیلی خوب شده چون قبلا تو رودش مدفوع بود همین باعث می‌شد احساس گشنگی نکنه الان خداروشکر خوب شده 

مدفوع تو روده خیلی خطرناکه اگه خشک بشه  من با روغن زیتون تنقیه  میکردم دفع نداشت شکمشون ماساژ میدادم بی‌فایده بود 

فقط پودر مدفوعش رو نرم کرد

یعنی پودر پدرولاکس رو همینجوری هر روزه میدید بخوره؟ تا یکسال؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

اینم تجربه من از یبوست لعنتی . یبوست خیلی بده من خودم هیچوقت تجربش نکردم امیدوارم هم نکنم .

یبوست خیلی بده اگه  درمان نشه خیلی مشکلات مثل بواسیر شیاق و.. میاره

من دوست داشتم پسرم با داروخانه مثل روغن زیتون یا کره حل بشه اما نمیشد یبوست مقاوم بااینجورچیزا حل نمیشه  کار پسر من ازاین گذشته بود

یعنی پودر پدرولاکس رو همینجوری هر روزه میدید بخوره؟ تا یکسال؟

نه دکتر گف ۳ ماه .

آره ۲ قاشق کوچیک صب دوتا هم شب  

ماه دوم ۱ دونه صب  ۱ دونه شب 

ماه سوم ۱دونه  وتمام

نه دکتر گف ۳ ماه .آره ۲ قاشق کوچیک صب دوتا هم شب ماه دوم ۱ دونه صب ۱ دونه شب ماه سوم ۱دونه وتمام

توی آب میریزیم یا پودر خالی؟