2777
2789
عنوان

دختر 8️⃣ سالم😭

179 بازدید | 13 پست

دختر کوچولوی من خیلی عذاب کشیده 😭تو امضام گفتم .یه مشکلی برام پیش اومده درباره دختر ۸ سالمه😔 یه کار اداری هست مدیر پرونده دخترمو قبول نمیکنه دخترم خیلی عذاب کشیده منم همینطور💔💔

میشه به نیت اینکه" این دفعه که رفتم مدیر دیگه اذیتم نکنه و مشکل مورد نظرم درباره دخترم حل بشه"

هر دعایی که به دلتون میفته و هر چیزی که همیشه میخونین حاجت میگیرین به نیت دختر من بخونید

الهی خیر دو عالم رو ببینید از ته دل دعاتون میکنم😭

خانما تو رو خدا این روزا و شبا اگه نذری میدید یا مراسمی میرید برای حل این مشکل دخترم دعا کنید برام😭😭

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

روزی صد مرتبه حمد بخون  هدیه  کن به امام حسین..اسی در مورد دخترت من هرساله شوهرم تو دار دسته هیت هست می‌ره سینه میزنع  بعد ی پسره بچه بود از نظر مغزی مشکل داشت  خب من سه سال مداوم این بچه رو می‌دیدم سال اول واقعن افتزاح بود سال بعد بچه باز ی کم بهتر شده بود اما امسال به امام حسین قسم  بچه خوب خوب خوب عین ی بچه معمولی شده بودددددد من میگم دست به دامان حسین شو ک سفیه نجاته حسینه ع

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یه دعایی هست براتون فرستادم ، میخونی و کف دستت فوت میکنی، بی برو و برگرد طرف مقابل حرفت رو قبول میکنه، من اینو امتحان کردم ، مطمئنم ازش

( عکس بود، نوشته له زودی منتشر می شود.)

عزیزم یه دعایی هست براتون فرستادم ، میخونی و کف دستت فوت میکنی، بی برو و برگرد طرف مقابل حرفت رو قبو ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

چه خبر عزیزم چطور شد؟

سلام عزیزم الان تعطیلاته هنوز نرفتم