2777
2789
عنوان

پاگشا

246 بازدید | 16 پست

ایده بدید اینکه چجوری کادومو که پول هست بدم؟واینکه براسفرم نظربدید چه کنم زیبا وبه یاد موندنی بشه کلا شام دسر کیک هر ایده ای دارین لطف کنین هنرهاتونو رو کنین...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت هدیه بده یا سکه 

لیوان عروس و دوماد رو تزیین کن من دوتا گیلاس آوردم به یکیش تور سفید زدم به یکیش پاپیون مشکی و دوتا دکمه خیلی قشنگ شدن 

برنج عروس و داماد رو تو یه دیس دونفره قالب قلب زدم خیلی عالی شد 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

ما پول بهمراه پارچه ی لباس به دوماد یا عروس میدیم

میتونی تم بدی برای سفرت مثلا از کاپ کیک ها یی با تزیین مروارید استفاده کنی یا دسرت کرم و طلایی رنگ باشه

غذا هم بستگی داره چی میخوای درست کنی گلم

ولی مجلسیش اینه سوپ_برنج و خورش_یه نوع خورش متفاوت مثل ماهی_اگه دوس داری یه نوع غذای فست فود یا فینگر فود 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

چیزای قلبی هم قشنگه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خوب بود یکم توضیح میدی چین ؟

اون تيراميسوعه 

اون يكى ام ژله با قالب و رنگاى مختلف دراورده بعد ژله آلوئه ورا روش ريخته 

ولى دقيق نميدونم چطورى درست كرده بذار بقيه غذاهاشم بفزستم ببين

ميشه براى حاجتم يه صلوات بفرستين؟😍😍😘😘❤️❤️