2777
2789
عنوان

هفت سین :)

599 بازدید | 6 پست

ایده بدید برای تزیین هفت سین، عکسی چیزی اگه دارید. فقط نمدی نباشه که همه امسال دست به دامن نمد شدن 😄

گل چینی و عروسکای خمیری خودم دوست دارم سنبلمم اگه امسال تا عید در نیاد تصمیم دارم گل چینیشو درست کنم. 

تزیین خود سفره البته برام مهمتره تا جنس وسایلش. نظر بدید دیگه خلاصه ❤

مادر هستم و 

من پارسال گل چینی درست کردم با رنگ بنفش و مرواریدم زدم دور پایینش خودم که خییییلی دوست داشتم.شاید امسال تغییرش ندادم😍

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من پارسال گل چینی درست کردم با رنگ بنفش و مرواریدم زدم دور پایینش خودم که خییییلی دوست داشتم.شاید ام ...

جطور درست کردین? میشه عکس بزاری ازش لطفا

این کاربری متعلق به دونفر است .

دوستان اگر  کسی دوست داشت بدونه کجا بهتره هفت سینش رو بچینه ، این جا رو بخونه

خیییییلی کامل و خوب توضیح داده 

ایده های سفره هفت سین در خانه ایرانی (یک) زیباترین سفره هفت سین را شما بچینید!

و دویست مدل هم نمونه سفره هفت سین هست که ایده بگیرین 

دویست مدل سفره هفت سین ۹۷ در خانه های ایرانی (یک) هفت سین شیک، جذاب و خاص

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز