2821
2789
عنوان

نمره ی دهمی

112 بازدید | 14 پست

بچه ی خواهرم کلاس دهمه رشته تجربی خواهرم داشت واسم تعریف میکرد میگفت که دخترش شب امتحانی میخونه اسمش هلینا هست خلاسه

میگفت هلینا شب امتحانی میخونده و کل سال هم همون شب قبل امتحان میخونده قبول شده ولی پایانی زیستش شده ۶.۵ و سالانه۱۰.۵ خلاصه که ریاضی و شمیمیشم سالانه فکرکنم۱۳بودن میگفت چیکار کنم مدیر گفته دخترت نخونده بود نمره های بهتری میگرفت و اینا

شما هم از بچه هاتون همچین تجربه ای داشتید؟من الان باید باهاش چیکار کنم چی بگم بهش

از طرفی دخترش هم به هنر علاقه داره هم تجربی 

میگه میخوام بازیگری برم ولی خب من میگفتم شغل کثیفیه خوب نیست 

به دوستت بگو همینه که هست. بچه های تجربی هم نمیتونن نمره خوب بگیرن وای به هلینا خانم که علاقه هم نداره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب وقتی دوست نداره درس بخونه بزارید بره دنبال علاقش 

من خودم رشتم تجربیه و دهم بودم امسال انشالله تازه ورودی یازدهمم

به عنوان کسی که تجربی میخونه میگم حتی اگه هرروز هم درس بخونی بازم برای این رشته کمه چه برسه به اینکه شب امتحانی باشی

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
خب وقتی دوست نداره درس بخونه بزارید بره دنبال علاقش من خودم رشتم تجربیه و دهم بودم امسال انشالله تاز ...

میدونی دودله یعمی میگه تجربی میمونم و هنرستان نمیرم

خودمم عصبیم نمبدونم چی بگم

میدونی دودله یعمی میگه تجربی میمونم و هنرستان نمیرمخودمم عصبیم نمبدونم چی بگم

نمیدونم والا خودتون میدونید ولی اگه اینجوری ادامه بده تو این رشته موفق نمیشه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

شاید انگیزه ای نداره براش تشویقی در نظر بگیرید شاید جواب بده

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

شاید انگیزه ای نداره براش تشویقی در نظر بگیرید شاید جواب بده

راستش خواهرم شاید یکم تحقیرش کنه مثلا میگه با این نمره هات مسخرمون کردی که میگی تجربی و اینا اینم نمیدونم شاید روش تاثیر گذاشته

میگه میخوام تجربی بمونم خودمم درست نمیدونم

عیییین بچه برادر من گیر داد که ریاضی می‌خوام بمونم ،درصورتیکه هیییچ استعداد ریاضی نداره الان اومده کلاس یازدهم جمع نمراتش کارنامه اش به بیست نمی رسه،خب این دقیقا به امید چه رشته و دانشگاهی داره درس میخونه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792