تی_تی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 6932 عنوان سقف کناف مده هنوز ❓ 66 بازدید | 12 پست ساده بزنیم..... نه از پیچ خمی ها ؟؟؟قشنگ میشه ؟؟ خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆. ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍 1404/04/09 | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sodhekcofjndnehxichd عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 172 اره قشنگه گلوله نمیدانست¦تفنگ نمیدانست ¦شکارچی نمیدانست¦پرنده برای جوجه هایش غذا میبرد¦ خدا که میدانست، نمیدانست؟؟؟؟؟
تی_تی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 6932 اره قشنگه خونم کوچیک هست یخورده پذیرایی قناصی داره بخاطر آسانسور خوب میشه ؟؟ خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆. ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍
sodhekcofjndnehxichd عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 172 خونم کوچیک هست یخورده پذیرایی قناصی داره بخاطر آسانسور خوب میشه ؟؟ اره. لاین هم شد بزنید قشنگ میشه گلوله نمیدانست¦تفنگ نمیدانست ¦شکارچی نمیدانست¦پرنده برای جوجه هایش غذا میبرد¦ خدا که میدانست، نمیدانست؟؟؟؟؟
تی_تی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 6932 به مد اهمیت نده،هر چی دوست داری انجام بده خونمون کوچیکه .نرفتم هنوز داخلش ..ولی خیلی کار میخواد بازسازی تمیز کاری .. اصلا دلم نمیخواد برم اونجا خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆. ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍
تی_تی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 6932 اره. لاین هم شد بزنید قشنگ میشه ممنون دیدم تو گوگل قشنگ بود خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆. ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍
تی_تی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 6932 اره. لاین هم شد بزنید قشنگ میشه لاین با کنف کاری فرق داره ،؟؟ خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆. ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍
sodhekcofjndnehxichd عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 172 لاین با کنف کاری فرق داره ،؟؟ لاین همون چراغ های خطی هس. نه لاین قسمت برق کشیه گلوله نمیدانست¦تفنگ نمیدانست ¦شکارچی نمیدانست¦پرنده برای جوجه هایش غذا میبرد¦ خدا که میدانست، نمیدانست؟؟؟؟؟
تی_تی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 6932 لاین همون چراغ های خطی هس. نه لاین قسمت برق کشیه تشکر. ممنون خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆. ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍
esfandi75 عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 13358 لاین همون چراغ های خطی هس. نه لاین قسمت برق کشیه هزینه کدوم بیشتره با افتخار *معلم*
sodhekcofjndnehxichd عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 172 هزینه کدوم بیشتره کناف اینجا متری حدود500میزنن. لاین هم متری 300اینا دستمزد فقطلاین و کناف فرق دارنا. تا کناف نباشه نمیشه لاین زد گلوله نمیدانست¦تفنگ نمیدانست ¦شکارچی نمیدانست¦پرنده برای جوجه هایش غذا میبرد¦ خدا که میدانست، نمیدانست؟؟؟؟؟
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 17034 خونمون کوچیکه .نرفتم هنوز داخلش ..ولی خیلی کار میخواد بازسازی تمیز کاری .. اصلا دلم نمیخواد برم اون ... اینجوری نگو،همین که تونستی به خونه از خودتون داشته باشی الان باید ذوق کنی کم کم تمیزش میکنین،وسایل خونتون سعی کن کم کنی،جمع و جور باشه