سمیs13 مدیر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 746 عنوان بچها چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 17 پست پارتنرم چند ماه پیش گفت من نمیرم بازار رفتی فلان عطرو بگیر بگو تا پولشو بدم منم رفتم دیدم بهش گفتم میخای گفت اره اگه پول داری بگیر بعد رفتم بهش دادم گفت پول داری یا بدم بهت خوب اینجور ک گفت منم روم نشد بگم که گفتم دارم نمیخاد بعد الان دوباره گفت از اون عطر برام بگیر یه بار گفتم نداشت دفعه ک رفتم بازار گفت ببین عطررو داره که خوب من دیگه داشتم برمیگشتم نرسیدم دوباره امروز میخام برم نوبت لیزر دارم مطمعناا میگه بگیر حالا چیزی نمیشه 300.400 ولی خوب من تمام پولم برا لیزر میره ندارم دیگه اگه گفت چی بگم بهش 1404/04/09 | 12:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیs13 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 746 هیچوقت موفق نمیشی تا وقتی اجازه میدی دیگران ازت سواستفاده کنن رنگ موفیقتو نمیبینی. موفق شدن باید پرر ... مرسی عزیزم سعیمو میکنم
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 14042 من قبول دارم حرفت رو حتی به ظاهر طرف کاری نداشتمومیگفتم هممممه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت بشه و اصلا ... چرا فکر میکنی همه ادما خوبن ؟ این چه تفکری هست خوشبینی سمی داری دقت نمیکنی طرف بدذات و موذی یا نه
peek_a_boo عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1727 چرا فکر میکنی همه ادما خوبن ؟ این چه تفکری هست خوشبینی سمی داری دقت نمیکنی طرف بدذات و موذی یا نه گفتم که قبلا اینطور بودم و ضربه خوردم و الان همه چیز تغییر کردهحس میکنم عصبانی هستی اره؟؟