2777
2789
عنوان

بچها چیکار کنم

88 بازدید | 17 پست

پارتنرم چند ماه پیش گفت من نمیرم بازار رفتی فلان عطرو بگیر بگو تا پولشو بدم منم رفتم دیدم بهش گفتم میخای گفت اره اگه پول داری بگیر بعد رفتم بهش دادم گفت پول داری یا بدم بهت خوب اینجور ک گفت منم روم نشد بگم که گفتم دارم نمیخاد بعد الان دوباره گفت از اون عطر برام بگیر یه بار گفتم نداشت دفعه ک رفتم بازار گفت ببین عطررو داره که خوب من دیگه داشتم برمیگشتم  نرسیدم دوباره امروز میخام برم نوبت لیزر دارم مطمعناا میگه بگیر حالا چیزی نمیشه 300.400 ولی خوب من تمام پولم برا لیزر میره ندارم دیگه اگه گفت چی بگم بهش 

اگر کسی پرو باشه شما هم در مقابلش همین باش خجالت معنی نداره بگو کل پولم امروز فقط برای لیزر کفاف مید ...

حالا پیش خودش میگه یه عطر نگرفت ولی اگه گفت همینو میگم واقعا ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا پیش خودش میگه یه عطر نگرفت ولی اگه گفت همینو میگم واقعا ندارم

ببین من واقعا نمیتونم درک کنم در مقابل کسی که خودش رو میزنه به پررویی و سو استفاده می کنه چرا ادب به خرج میدیدن و تعارف میکنید تا اون بتونه بیشتر کارش رو ادامه بده؟؟؟؟

حتما مستقیم بگو ندارم

ببین من واقعا نمیتونم درک کنم در مقابل کسی که خودش رو میزنه به پررویی و سو استفاده می کنه چرا ادب به ...

من کلا ادم خجالتیم مثلا یچی برا خواهرمم بگیرم پولشو نمیگیرم 

بهش بگو پولشو بده چخ پررو میکنی ادمارو چجوری توجامعه سر کار میری با این اخلاقت

توام بگو فلان چیزو میخوام بگیر پولشو میدم نده بهش ببین چجوری برای خودش ارزش قائله پولشو میگیره 

بهش بگو پولشو بده چخ پررو میکنی ادمارو چجوری توجامعه سر کار میری با این اخلاقتتوام بگو فلان چیزو میخ ...

جالبه هیچییی تا حالا برام تو هشت ماه نگرفته فقط یه بار 800 تومن یه لباس گرفت اونم رمز دومم خراب بود منم کلی چیز جاش گرفتم حساب کنی 

من کلا ادم خجالتیم مثلا یچی برا خواهرمم بگیرم پولشو نمیگیرم

ولی سعی کن تغییر کنی این اتفاق کوچیکیه برای بزرگتر از اینها خودت رو اماده کن حق خودت رو بگیری

مطمئنم از من خجالتی تر نیستی من قبلا حتی خجالت میکشیدم سلام کنم به کسی و ضربه های فراوان خوردم تا ادم شدم

ولی سعی کن تغییر کنی این اتفاق کوچیکیه برای بزرگتر از اینها خودت رو اماده کن حق خودت رو بگیریمطمئنم ...

به نسبت قبل مقایسه کنی منم خیلی بهتر شدم هی پیشرفت میکنه ادم دیگه قبلا میرفتم مغازه روم نمیشد چیزی نگیرم چیزایی ک نیاز نداشتم میگرفتم الان دیگه اینجور نیستم ولی خوب تو این مورد هنوز یکم گیرم 

جالبه هیچییی تا حالا برام تو هشت ماه نگرفته فقط یه بار 800 تومن یه لباس گرفت اونم رمز دومم خراب بود ...

مشخصه سواستفاده گره چرا بهش باج میدی ؟

اون باید بیشتر تلاش کنه 

خیلی رک بگو پول قبلیو بده این برای تو مرد زندگی نمیشه حداقل حرفتو بهش بزن یاد بگیری حقتو بگیری 

زبون بسته نباش 

به نسبت قبل مقایسه کنی منم خیلی بهتر شدم هی پیشرفت میکنه ادم دیگه قبلا میرفتم مغازه روم نمیشد چیزی ن ...

هیچوقت موفق نمیشی تا وقتی اجازه میدی دیگران ازت سواستفاده کنن رنگ موفیقتو نمیبینی. 

موفق شدن باید پرروباشی بتونی حقتو بگیری ساده لوح نباشی گول نخوری 

نزاری مردا ازت سواستفاده مالی و جسمی و عاطفی کنن

ولی سعی کن تغییر کنی این اتفاق کوچیکیه برای بزرگتر از اینها خودت رو اماده کن حق خودت رو بگیریمطمئنم ...

چون احساساتی و ظاهر بین هستید دقت نمیکنید به رفتار ادما و ذاتشون با ظواهر گول میخورید 

تشخیص نمیدید کی سواستفاده گرو ذات خراب و موذی و ظاهر ساز و زبون بازه 

چون احساساتی و ظاهر بین هستید دقت نمیکنید به رفتار ادما و ذاتشون با ظواهر گول میخورید تشخیص نمیدید ک ...

من قبول دارم حرفت رو حتی به ظاهر طرف کاری نداشتم

ومیگفتم هممممه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت بشه و اصلا دوست نداشتم کسی روناراحت کنم 

یه چندسالی هست روی خودم کار کردم و از وقتی میرم سرکار خیلی بهتر شده

مشخصه سواستفاده گره چرا بهش باج میدی ؟اون باید بیشتر تلاش کنه خیلی رک بگو پول قبلیو بده این برای تو ...

اخه اونم لباس گرفت یه بار دیگه گفتم آتو ندم دستش بگه من برات لباس گرفتم