2777
2789
عنوان

مرد داریم تا مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 52 پست
ببین خوشگل و دلچسب نباش،ببین تره برات خورد میکنه،نهقطعا فقط،بفکر منافع خودشهاین وسط،برای که نگهتون د ...

اره خوب خوشگلی من تاثیر داره ، تولد پسر داییش رفتیم قرار بود کسی نفهمه با منه، آخرش منو نشوند رو پاش یک دعوا هم راه انداخت چون لیوان پیک منو یکی دیگه پر کرد🫠 خوبیش اینه که پول و سرمایه دست منه ، چیزی از دست نمیدم بچه هم دارم دلم بچه نمیخواد ، من نصف این مرد رو به تمام مردهای دیگه ترجیح میدم، الحق هم صدش رو برام گذاشته ، والا اون شوهر اولم در روز دو ساعت برام وقت نمیذاشت ، شبم میومد قلیون و فیلم اصلا دو کلام حرف نداشتیم با هم بزنیم ، همه چیز هم عاقلانه انتخاب کرده بودم تهش جونیم رفت بچم هم بچه طلاق شد ده سال هم لذت نبردم همه خوشی ها رو کوفتم میکرد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه آت چیشد؟ شوهر منم همینه خودشیفته فحاش بددهن چندباری هم زده بستنی ام بخره منت میزاره حرف اینام نم ...

بچم پیش شوهر اولم مونده دو روز میاد پیش من، اونم آنقدر از شوهر دومم توجه میبینه همش میگه چرا از اول زن این آقا نشدی، اون دو روز که دخترم میاد شب ها میره پیش زن اولش در طول روز چند ساعت با ما وقت میذاره با هم دخترم میبریم لب رودخونه یا رستوران 

خودمم زنممیدونم که زن نیازش محبت و توجه و کلام شیرینههمه مردا یه چیزیشون میشه میدونی این مرد هم داره ...

هر چی درمیاریم تو حساب منه، بعدم مگه من زمان طلایی اون نمیگیرم ! برام کار میکنه من رییسشم تفریح هم میریم همش دورم میگرده ، قربونم میره عین راننده میبره میاره آشپزی میکنه، رابطه جنسی خیلی خوب هم داریم ، حالا مثلا اون که عقدش بودم تهش چی شد! حداقل الان دارم زندگی میکنم ، آخرش هم هر چی بخریم به نام منه 

خداروشکر که از دومی راضی‌ایمن تو مرحله طلاقم همه میگن نکن، بعدا پشیمون میشی چون ازدواج دوم معمولا خو ...

یه چیزی بگم انگیزه ت کور شه...

استارتر خونه خراب کنه...

تاپیکش ترکید...داره خودشو مثل زالو تو زندگی اون آقا جا می‌کنه...خودشم به بی‌خبری و سادگی زده...

لعنت به هر چی مرد و زن خرابه...

وا یعنی چی؟ یعنی شوهرش متاهله؟

بله 

شوهر که نه

صیغه شده

مرده هم زنشو ول کرده چسبیده به این

اینم میگه باید طلاقش بدی...رفته تو خونه زنه زندگی اونو بررسی میکنه...دنبال اینه که بگه از رو سادگی صیغه شده...

خدا شرشون رو به خودشون برگردونه...