زمان کرونا شوهر سابقم رفت کلی مواد غذایی آماده هانی و کنسرو خرید ، اول جنگ که شد تو سوپر به شوهر دومم گفتم کنسرو برداریم دو تا برداشتم گفت بیشتر برندار مردم میترسن ببینن قحطی نشده به اندازه نیاز بردار ، هر چی بیشتر این مرد مقایسه میکنم بیشتر خوشم میاد ازش
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه مشحصاتش به ما نمیخوره حداروشکرولی اینکه بچه نداره و باهاش مونده برام عجیب اومد
کلا زندگیشون عجیبه، شوهرم نظرش اینه که نمیشه بعد چندسال بیای بگی نمیخوامت برو خونه بابات وقتی زنه هر چی گفتی میگه باشه ، منم میبینم با وجود اینکه کل هفته پیش منه دو شب اون رو میدید حتی وسط روز نمیرفت بگه هفت روزه منو ندیدی این چه سرکار رفتنه بیا حداقل بریم یک بستنی بخوریم ، زنه حتی محل کارش نیومده ببینه من هستم فقط هر یک ساعت یبار زنگ میزنه حالش میپرسه ،یبار هم که صداش اتفاقی بولوتوث ماشین وصل شد خیلی آروم داشت میگفت که پرواز ها باز بشه برگردیم خونه
کلا مرد دوست داشتنی ، هر کی ببینه دلش میخواد، من خودم با وجود اینکه زن داشت بلاک کردم و خیلی هم این مساله برام مهم بود بازم آنقدر خوبی کرد رام شدم ، دیگه هیچ مردی به چشمم نمیاد ، خسته از سرکار میاییم من میگم بخوابیم میگه خونه خوابگاه نیست که بیا چایی بذارم برات با هم حرف بزنیم ، تو چایی با حوصله لیمو یا میوه میریزه ، تو طول روز سرکار کنار هم هستیم بهش میگم از صبح حرف زدیم میگه اون کاریه قبول نیست ، اگه گشنم باشه شام هم میپذه
گفتن نداره خودت میدونی، اون مرد داره هردوتون و بازی میده سالهای طلایی زندگی و جوانی تو رو حروم خودش ...
سال های جوونی من پای شوهر اولم حروم شد ، به پول رسوندمش براش بچه آوردم ، یجور رفتار میکرد انگار خدمتکارشم ، همه میگفتن چجور این مرد دوست داری ، الان که از زندگیش اومدم بیرون هر روز شکر میکنم، دست بزن نداشت پول هم خرج میکرد منتها زبون تلخ داشت خود شیفته بود
سال های جوونی من پای شوهر اولم حروم شد ، به پول رسوندمش براش بچه آوردم ، یجور رفتار میکرد انگار خدمت ...
خودمم زنم
میدونم که زن نیازش محبت و توجه و کلام شیرینه
همه مردا یه چیزیشون میشه میدونی
این مرد هم داره زمان طلایی تو میگیره،عسل تو برداشت میکنه،،خالی که شدی،،و بعبارتی منفعتی براش نداشتی،،جوری میزاره میره که میگی ایکاش اصلا نبود ،بدیش اینه