سلام خانوما پسرمن چهارماهشه دوروزه خیلی بی قراری میکنه همش زور میزنه وعه عه میکنه بیرون رویم داره ولی نه رو زمین وایمیسه ن آسمون خیلی خوابش سبک شده با زور و بدبختی میخوابونمش بعد ده دیقه بیدار میشه با گریه شدید آب از دهنش میادخیلی شیر بالا میاره (پنیرک)و اینکه خس خس سینه داره که همیشه داشته بعضی موقع ها کمتر بعضی موقع ها بیشتر که من میزاشتمپای رفلاکسش و اینکه همیشه دستش تو دهنشه و انگار خلط خیلی زیادی تو گلوش باشه به سرفه ش میندازه یا حتی بعضی اوقات موقعی که باد گلوشو میخوام بگیرم به سرفه میوفته کلا بدنش همیشه داغ ولی دوروزه که کف پاهاش هم داغ میشد اما از دیشب پشت سرش و کمرش به شدت داغ بود پاراکید بهش دادم اما بازم داغه و زیاد تاثیر نداشت البته اینم بگم تبشو میگیرم تب نداره یا۳۶.۸ یا۳۷.۱
من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ریه یا گوش نمیدونم خیلی میترسم بچم سرحال بود تا دیروز یهو از دیشب انگار که درد زیادی داشته باشه خیلی بیقرار شد ولی من گذاشتم به حساب دل و درد داروهاشو دادم اما بعد یکی دوساعت که خوابوندمش دیدم بدنش بیش از حد داغه
من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
احساس میکنم یه ویروسه جدید چون دقیقا بچه دوست منم هیمن مشکل براش پیش اومده بود و دو هفته درگیرش بود ولی بردش دکتر و حالش الان اوکیه استرس نگیر احتمال خیلی زیاد یه ویروسه که رو نوزاد تاثیر زیاد میزاره