2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ینی اون پسر هم یه روز حسرت منو میکشخخیلی دوسش دارم میگه بت حس ندارم ینی یه روز عاشقم میشه

مطمعن باش عاشقت میشه البته اگه بهش کم محلی کنی

میگذرانم جهان گذران راhttps://daigo.ir/secret/61322440420

ینی اون پسر هم یه روز حسرت منو میکشخخیلی دوسش دارم میگه بت حس ندارم ینی یه روز عاشقم میشه

بله ممکنه، ممکن هم هست نه.

اما زندگیتو متوقفش نکن

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال       

اگه از همون اول هیچ توجهی بهت نکنه و هیچ علاقه نداشته باشه بعیده که با گذر زمان چیزی تغییر کنه مگر اینکه از همون اول بهت حس خوبی داشته باشه و در طول زمان به عشق علاقه تبدیل بشه

کاربر آقا

منم دیشب بهش گفتم دوستت دارم واقعا احساسم بهش خیلی پاکه اولین آدمیه که نگاهم بهش خورد و دوسش دارم اهل رابطه و دوستی اینام نیستم بعد برگشت گفت ان‌شاءالله بهتر از من نصیبت بشه😐

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

اونهایی که ادعای عاشقی دارن تو زندگی یه جور دیگه میشن اینکه حسی نداره ، از فکرش بیرون بیا