2777
2789

سبزی و پیاز و سیر و تفت میدی بعد آب تمر با رب گوجه اضافه میکنی

ماهی هایی که از قبل سرخ کردی اضافه میکنی می‌زاری که جا بیفته

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سبزیش شنبلیه وگشنیز 

نسبت شنبلیله باید خیلی کم تراز گشنیز باشه چون تلخ میکنه 

بخر پاک کن خورد کن یه تفت کوچیک بده زیاد نده که تلخ میشه

پیاز داغ درست کن سیر حسااابی هم‌ بریز نمک فلفل سیاه وفلفل قرمز سبزیتو اضافه کن اب جوش بریز بزار بجوشه

ماهیتو که بدون تیغه یا تن ماهی هم میشه سرخ کن بهش اضافه کن

اها یادم رفت چاشنیش تمبر هندیه تواب جوش حل کن هسته هارو جدا کن بریز توش

زندگی فارق از معنی...

سیر و فلفل رو با نمک و زردچوبه قشنگ میکوبی بعد پیاز سرخ می‌کنی و سبزی اضافه کرده سرخ می‌کنی ادویه میزنی اون سیر و فلفلا رو اضافه کرده آب جوش می‌ریزی بعدم ماهیا و آب تمر میزاری قشنگ ماهیا بپزن

مرسی دستتون درنکنه

خواهش عزیزم 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟