2821
2789
عنوان

ازدواج سنتی

3979 بازدید | 238 پست

من ۲۳ سالمه 

دانشجوعم 

شغل دارم و کارمندم 

حالا به نظرتون من با چنین شرایطی عادیه که اصلا خواستگار ندارم؟

بخدا اصلا اهل دوست پسر نبودم هیچ وقت و هیچ موقع و هیچ جوره

من کلاً نمیدونم چرا نه خواستگار دارم نه خواهان یعنی حتی یک نفر ، حتی یک پسر ، که مثلاً خودش ازم خوشش بیاد هم نداشتم

من توی اجتماع هم هستم 

معمولی هم هستم

نمیدونم شایدم زشتم که خوششون نیومده 

از قضا یکی از دانشگاه و اینا لیست شماره گرفته بود رفتم دیدیم همو که دیگه نخواست و زنگ نزد

یکی هم سنتی از آشنایان منو دیده بود بهش معرفی کرده بود من خوشم نیومد ازش 

کل زندگیم با همین دو نفر برای ازدواج حرف زدم

اینم تقریباً دوتاش افتاد یه هفته از شانس

و حدوداً دوماه پیش

دیگه درکل من هیچی نداشتم 

حالا دارم حس میکنم این دنیا که قراره من همیشه حس هامو سرکوب کنم به درد چی من میخوره؟

ضمناً ما شهر خودمون زندگی نمیکنیم و اینجایی که هستیم هم مامانم اهل هیییییچ رفت و آمدی نیست و هیییییییچ معرف و این چیزایی هم ندارم

من نمیگم ازدواج مدرن یا سنتی 

من میگم هیچ کدومش برام پیش نیومده 

ازدواج رو بذاریم کنار

یک نفر هم تا حالا منو دوست نداشته

این عادلانس؟ من تا الآن اگر قرار بود کسی دوستم داشته باشه پیش میومد 

یعنی اوووووج خواستگار من دو نفر بوده که خواستگارم نه و آشنایی بوده

از این به بعد حس کنم خیلی خوب پیش بره من دو نفر دیگه هم برم ببینم

خب نتیجه زندگیم چی؟ یعنی قراره همیشه همینجوری تنها بمونم؟ تروخدا بهم نگید مگه چند سالته و ال و بل 

هیچ وقت فکرشو نمیکردم روزی برم سر قرار سنتی که کسی پس بزنه منو 

خیلی حالم بد شده

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

الان محرمه مامانتو مجبور کن یکم از خونه بزنه بیرون تو مراسمات و روضه ها شرکت کنه دوتا دوستی چیزی پیدا کنه که تو هم باهاش بری 

از شانس من مامان منم اونطوریه نه روابط اجتماعیش خوبه نه سر زبون داره 

اما مامان دوستمو ببینی چقدرررررررر زرنگ یکجا بند نمیشد 

انقدر روابط اجتماعیش خوب بود همه جا دوست و اشنا داشت 

هر هفته خونه یکی دعوت میشدن از بس دوست و اشنا دلشت 

و سر زبون دار بود این زن  واقعا زرنگی مادر هم مهمه. 

اخرشم دخترشو به بهترین جا شوهر داد 

منم فقط نگاااااه و حسرت .

اینم ننه ما میشست تو خونه انتظار داشت از هوا خواستگار بریزه رو سرمون

اخه کی میدونه تو ، تو خونه دختر مجرد دم بخت داری زن 

یکم چی میشد روابطت قوی تر میشد با همسایه ها صمیمی بودی 

،برا خودت دوست پیدا میکردی رفت و امد میکردی 

من چقدر باید خودمو میکشتم مثلا تو اجتماع باشم 

ادم خسته میشه . زرنگی مادر یه چیز دیگه اس که تو رو هم با خودش همراه کنه ببره اینور اونور 

من سرخود نمیتونم برم که خونه و مراسمات مردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان محرمه مامانتو مجبور کن یکم از خونه بزنه بیرون تو مراسمات و روضه ها شرکت کنه دوتا دوستی چیزی پید ...

مامانم اینطوری نیست منم روم نمیشه بهش بگم خودش باید درک کنه خودشم کاری نداره بقولا انتظار داره از در و دیوار بیاد حتما 

اصلا باهاش صمیمی نیستم

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

من بودم جات مشکلی نداستم با این قضیه

آدما متفاوتن

منم تا همین امسال مشکلی با این قضیه نداشتم ولی الآن دیگه خیلی رو مخمه

دستتو صاف صاف نگه دار خم نکن

آقا اینا واقعیت نداره

مامانم اینطوری نیست منم روم نمیشه بهش بگم خودش باید درک کنه خودشم کاری نداره بقولا انتظار داره از در ...

برو باشگاه اما باشگاه های تقریبا گرون برو و حا خوب  

استخر برو  بعد ببین میتونی تو روضه ها ک خانما تو خونه برگزار میکنن شرکت کنی با کسی دوست بشی دعوتت کنه 

به بهانه کمک یا هرچی .مساجدو برو 

دوست و اشنا پیدا کن‌. امادوستی که هیچ چیزی از زندگیتو نریزی رو دایره براش. برای روابط اجتماعی میگم 

با زنای میانسال و سن بالا گرم بگیر 

با بقیه زنا هم همینطور

سنت۲۳هست تا۲۵ادامه بدی 

صد در صد ازدواج میکنی ب امید خدا با یه فرد خوب

باشگاه برو یکم که روابطت خوب شد با ادمای اونجا مثلا یکبار کیک بپز ببر از اینجور خودشیرینا که به چشم همه میاد .اونجا بین دوستات و مربی اینا تقسم کن

برو باشگاه اما باشگاه های تقریبا گرون برو و حا خوب استخر برو بعد ببین میتونی تو روضه ها ک خانما تو ...

اهل خود شیرینی نیستم من 🥺🫂 ولی مرسی عزیزم ببینم چی پیش بیا 

توکل به خدا کن نگران نباش تو هنوز خیلی خیلی جوانی

ولی دلم خیلی خیلی گرفته ....

من از اون خواستگاره که ردم کرد خوشم اومده بود 

من تو عمرم به ازدواج فکر نکرده بودم 

اصلا نمیدونستم ازدواج سنتی یعنی چی به خدا 

حتی چند بار بهم زنگ زدن نرفتم ببینم 

این یکیو بهم گفتن برو ببین 

من خوشم اومد ولی.......

حتی انقدر من ساده بودم که بهم هیچی نگفتن 

خیلی دلم شکست خیلی 💔بعد از اون ماجرا نمیتونم به ازدواج فکر نکنم ، مثل دیوونه ها شدم

بخدا شما تجربه منو نداشتید 

من حتی تو فامیل تو آشنا هیچ جا حتی یه نفر بگم آره در حد نگاه کردن ازم خوشش اومده چنین چیزی هم نبوده

بعد با دوستم میرم خیابون مثلاً 

از لحاظ تیپی هم شبیه همیم 

میبینم چقدر بهش تیکه میپرونن چقدر خواستگار داره ولی من حتی اگر تنها باشم حتی کسی بهم تیکه هم نپرونده

حس میکنم چقدر من داغونم که اینه زندگیم که حتی یکی برا سرخوشی هم منو نخواست چه برسه رابطه عاطفی یا عاشقانه 

🤦🤦🤦دیگ باید باشی تا کیس خوب پیدا کنی مثل مامانامون ضمخت نباش‌ .اینجور کارا همیشه جوابه

شما ازدواج کردین؟

2823
2791
2779
2792