2777
2789
عنوان

گوشی پارتنر

89 بازدید | 8 پست

بچه ها پارنترم، داشت تو برنامه دیوار میچرخید

گوشی دست خودش بود، منم کنارش نشسته بودم، نگاه میکردم

یلحظه دستمو بردم زدم روی قسمت چت دیوار

(خیلی درونگراس اصلا حرف نمیزنه، قراره ماشین بخره، هی بهش میگم چه ماشینی میگه ببینم چی میشه. برای همین منم یلحظه شیطنتم گرفت گفتم بزنم روی چت ببینم به چه ماشینایی پیام داده.)

همون که زدم روی چت. سریع گوشی رو کشید کنار و قفلش کرد

انقد تعجب کردم😐

گفتم وا مگه تو چت دیوار چی هس. من میخواستم ببینم به چه آگهی ای پیام دادی برا ماشین

خلاصه نیورد منم حساس شدم قهر شدم. دیگه حرف نزدم

گفت باشه بیا نگاه کن

رفتم دیدم هیچ چیز خاصی نبود. فقط آگهی ماشین بود

هی رفتم پایین تر، دیدم ۲ سال پیش که اصلا باهم نبودیم، به دوتا سوئیت اجاره ای پیام داده بود که قیمت چنده؟

گفتم براچی پرسیده بودی، تو که ۵ ساله مستقلی و خونه داری؟

گف میخواستم خونمونو تو روستا اجاره بدم، نرخ دستم بیاد. تموم شد رفت

یبارم همینجوری چنان گارد گرف ترسید، بعد که گوشیشو داد دیدم توی گالریش هیجی نبود

بچه ها واقعا چرااااااا وقتی هیچی تو گوشیش نیست انقد میترسه گارد میگیره؟ خیلی عجیبه

رفته رو مخم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میترسه کلا تمیز نباشه نکنه فلان جا باشع ببینه 

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
یجوری مطمعن شو، یه موقعیتی جور کن که بتونی گوشیشو چک کنی

اصلا یجوری گوشیشو میچسبونه به خودش

رمزشو یبار بهم گفت چیه

اما یه ثانیم از خودش جدا نمیکنه 

یه لحظم که از ماشین پیاده میشع بره خوراکی بخره، از روی داشبورد گوشی رو برمیداره میبره

بهشم چندبار به شوخی گفتم یلحظم گوشی رو از خودت جدا نمیکنیا، عصبی میشه میگه اون ذهن مریضه توعه که فکر منفی میکنه

اصلا یجوری گوشیشو میچسبونه به خودشرمزشو یبار بهم گفت چیهاما یه ثانیم از خودش جدا نمیکنه یه لحظم که ا ...

ایبابااا

خب یروز بهش بگو، بگو که تو هر وقت بخای من گوشیمو میدم بهت، خودت هم میدونی من هیچی نداردم و باهات صاف و صادقم،پس تو چرا گوشیتو یه دیقه هم از خودت جدانمیکنی

چیزی هم گفت یه چند روز قهر کن