2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیایید نظر بدین

121 بازدید | 14 پست

من مشکلات زیادی تو زندگیم واسم پیش اومده که تا بگم خیلی طول میکشه 

چون من قبلا به دلیل اذیتای شوهرم و خانوادش مهرمو گذاشته بودم اجرا الان هی میگه من هی استرس دارم که نکنه تو دوباره اینکارو بکنی....

بعد هفته پیش با شوهرم حرفم شد برگشت گفت که تو از مهریت بگذر منم حق طلاق رو میدم بهت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دیگه یعنی هروقت مشکل داشتی بتونی بی دردسر تموم کنی اسیر دادگاه نشی 

بعدش چی گیر تو میاد که طلاقش بدی ؟پولی گیرت نمیاد که،مگه فقط طلاقه؟اینهمه باهاش زندگی کردی هیچی به هیچی؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

نه نه  اعتماد نکن .فردا بند بهونه میشه خیالشم که راحته دیگه از بابت مهریه مبادا خام بشی برا مردای این دوره زمونه که هر روز چیا نمیشنویم چی بهتر از این که مهرم نداشته باشی کیفشون کوک میشه 

عشق من :دخترم و همسرم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکرت 
اره همون دیگه  اگه مثلا دویست تا باشه با حق طلاق خوب بود 🙂

ولش کن،شوهرت مثل اینکه از مهریه میترسه،همونو حفظ کن که بترسه حداقل

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
نه نه  اعتماد نکن .فردا بند بهونه میشه خیالشم که راحته دیگه از بابت مهریه مبادا خام بشی برا مرد ...

اره ممکنه 

بعد گفت که منم یه تعهد میدم اونجا که از این به بعد هرچی بخوام بخرم بنام تو باشه 

و اینکه به خانوادمون نگیم کار که تموم شد بگیم 

منم دعوا کردم از خونه زدم بیرون 

بعد دو ساعت ز زد اومد دنبالم .دیگه کلا بحثشو ننداخت 

منم جوابی ندادم

اره ممکنه  بعد گفت که منم یه تعهد میدم اونجا که از این به بعد هرچی بخوام بخرم بنام تو باشه&nbs ...

نه بابا پسر یکی از آشناهامون  زنش مهریش زیاد بود خانوادش جمع شدن یادش دادن که  با دادن وعده وعید و  ترفند کاغذ بگیره که زنش مهرشو ببخشه تا بعدش بتونه طلاقش بده اونم عروسه خیلی زرنگتر از این حرفا بود . البته اونا دلیل  داشتن اون عروس بلا به دور باشه یه کارایی کرده بود که بیچاره ها آبروشون رفته بود  😵😵😵😵

عشق من :دخترم و همسرم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکرت