2777
2789
عنوان

جراحی بینی👃

133 بازدید | 22 پست

سلام دخترا خوبید من شش ماهه بینیمو عمل کردم هنوز حالت نگرفته و بزرگه 

اگر تجربه عمل بینی داشتید خیلی خوشحالم میکنید بگید که چقدر باید صبر کنم

نوک بینیم نرم بود قبل از عمل حالت غضروفی 

مبارکه

من امروز غروب میرم گچشو بردارن سوراخ های بینی منم خیلی بدجور نامتقارن بود احساس میکنم هنوزم دقیق قرینه نشدن هرچند دکتر گفت ۹۰ درصد قرینه میشن نه صد درصد 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکهمن امروز غروب میرم گچشو بردارن سوراخ های بینی منم خیلی بدجور نامتقارن بود احساس میکنم هنوزم دق ...

مبارکت گلم

نه عزیزم نگران نباش سوراخات بعده دو الی سه ماه قرینه میشه کاملا ولی امان از ورم که طولانیه

بینیت گوشتی بود یا استخونی؟

کسی اومد بگه فرم نهایی چه مدت بعد عمله ؟ یعنی بعد ۸ ماه بازم تغییر دارم؟ اسی من ۶ تا ۸ ماه خیلی ببین ...

خدا کنه بینی منم اون موقع تغییر کنه الان تقریبا شده پنج ماه و چند روز ولی باد داره همش میترسم تغییر نکنه دیگه 

بینی شما گوشتی بود یا استخوانی؟

مبارکت گلمنه عزیزم نگران نباش سوراخات بعده دو الی سه ماه قرینه میشه کاملا ولی امان از ورم که طولانیه ...

قربونت،

استخوانی بود 

فقط سوراخاش قرینه نبود وگرنه همه بهم میگفتن برای ترمیم مجدد اومدی خیلی شبیه بینی عملی ها بود

حتی تو پذیرش بیمارستان خانومه گفت عمل مجدد داری؟

گفتم بابا تازه میخوام برم عمل گفت بخدا لازم نداری گفتم دیگه گذشته 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

استارتر دخترعمه من عمل کرده بود بینیش گوشتی بود بجای اینکه کوچیکتر بشه بزرگتر شده بود دماغش اصلا یه وضعی دیگه شکایت کرد و برای دکتر دیه نوشتن اما الان ۲ سال ونیم اینا گذشته خیلی فرق کرده اتفاقا اونروز بهش گفتم بدبخت دکتر خوب عمل کرده دیگه بیچاره اش کردی😂

منم دقیقا صبح عمل همینو بهم گفتن😑

بعضیا ریسک نمیکنن دیگه 

من خیلی اهل ریسکم

قربونت،استخوانی بود فقط سوراخاش قرینه نبود وگرنه همه بهم میگفتن برای ترمیم مجدد اومدی خیلی شبیه بینی ...

خوب کاری کردی عزیزم یه مدت بگزره عالی میشه سوراخاش