2777
2789

مامانم دو هفته ای بود گردنش درد میکرد همینطوری الکی رفت امروز دکتر اما دکتر گفته باید حتما عمل کنی تجربه ای دارین شما

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

شما دکتر خوب میشناسین تو تهران

ممکنه تشخیص دکتر اشتباه باشه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

شوخی شوخی رفتیم دکتر جدی باید عمل کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون میشم دکتر مغز و اعصاب خوب اگه میشناسین بگین

باید چند تا دکتر بریم

عزیزم بیمارستان عرفان خیلی خوبه

مامان من ده سال پیش دکتر بهش گفت نرو خونه همین الان برو عمل کن حتی نیم کیلو هم وسیله برندار و .... ولی جرات نکرد عمل کنه همه خریدای خونه هم‌باخودشه...‌ بستگی به شرایط خود شخص داره ... خلاصه اینکه نگران نباش ایشالا که چیزی نیست ولی بیمارستان عرفان سعادت اباد خیلی خوبه

بچه ها خیلی نگرانم یعنی اگه همین الان ها عمل نکنه خیلی خطرناکه

مامانم میگه میخوام بعد از عید تازه برم چند تا دکتر دیگه

گردن به راحتی عمل نمیشه مگر شرایط خیلی خاص باشه خیلی خیلی خاص 

اگر تونستی پیش ایشون ببر با جواب ام ار ای 

میتونی سایت شون و عمل هاشون رد هم ببینی 

من سالهاست مشکل گردن دارم شدیدا

اما فقط مراعات و ورزش 

تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه

ب مامان منم دکتر گفت باید عمل کنی دردشم شدید بود ولی دکتر شا عوض کرد گفت عمل نکن ی کم ورزش انجام داد فیزیوتراپی رفت قرص کلسیم خورد بار سنگین برنداشت الان تقریبا درد نداره و خوبه.

خداجونم کمکم کن نی نی مو سالم بغل کنم
ب مامان منم دکتر گفت باید عمل کنی دردشم شدید بود ولی دکتر شا عوض کرد گفت عمل نکن ی کم ورزش انجام داد ...

دستت درد نکنه نوشتت رو نشون مامان دادم خوشحال شد