2777
2789
عنوان

نصف شب میاد ما رو میترسونه

514 بازدید | 23 پست

بچه ها ما بخاطر اینکه شلوغ شد رفتیم یکی از روستاهای اصفهان که عمم اونجا خونه داره ولی خودش خارج از کشوره بعد از سه روز بابام باید میرفت سر کار و من و مادرم تنها موندیم حالا هر شب ساعت 2 به بعد یکی میاد ما رو میترسونه صدا در میاره میزنه به شیروانی و کامل مشخص هست کسی داره توی حیاط راه میره خونه عمم شاخ گوزنی داره فقط یک سمتش که به خونه همسایه هست حفاظ نداره اون همسایه هم انگار نیست به پلیس زنگ زدم ولی خب تا پلیس اومد رفته بود 

من تا صبح  باید چاقو بدست بشینم بنظرتون چیکار کنم

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

چرا دوربین و دزدگیر نصب نمیکنین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دزدگیر چجوریه

دوربین با دزدگیر 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پس چی میتونه باشه که نصف شب بزنه روی آهن شیروانی

نترسیا ولی تو روستا ها جن اینام هست البته کم ولی شاید چون ی ادم انقد بیکار نیس بیاد اذیتتون کنه بی دلیل

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…