bdyjo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 603 عنوان معاون پرورشی 155 بازدید | 19 پست اینجا کسی معاون پرورشی تو مدرسه غیر دولتی بوده؟از تجربه های کاریتون برام بگید؟توصیه میکنید این شغلو؟ 1404/04/09 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nejadeh عضویت: 1404/01/03 تعداد پست: 542 تجربه نمیخواد که چای میخوری به بچه ها کاغذ رنگی میدی گل درست کنن🗿👌
bdyjo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 603 تجربه نمیخواد که چای میخوری به بچه ها کاغذ رنگی میدی گل درست کنن🗿👌 اون تو مدرسه دولتیههغیردولتی رستو میکشن بیرون
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28381 معاونت پرورشی عشق میخواد اگه داری بسم الله چون کلی بخشنامه میاد باید همه رو انجام بدی کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28381 اون تو مدرسه دولتیههغیردولتی رستو میکشن بیرون اتفاقا مدرسه دولتی هم کلی کار میکشن از معاون پرورشی اینا اوهام مردم عوام هست کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
bdyjo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 603 معاونت پرورشی عشق میخواد اگه داری بسم الله چون کلی بخشنامه میاد باید همه رو انجام بدی شما کار کردی تو این زمینه؟؟
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28381 شما کار کردی تو این زمینه؟؟ من یک سال معاون پرورشی بودم کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
bdyjo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 603 اتفاقا مدرسه دولتی هم کلی کار میکشن از معاون پرورشی اینا اوهام مردم عوام هست اره شرایط امروزی کلا سخت شده ولی خب به نسبت کار غیردولتی ها سنگین تره انگار اچارفرانسه ای
nejadeh عضویت: 1404/01/03 تعداد پست: 542 اون تو مدرسه دولتیههغیردولتی رستو میکشن بیرون غیردولتی که بدتره😐😐😐هیچکاری انجام نمیدی. فوقش هر اطلاعیه ی جشنواره رو اعلام میکنی کسی شرکت کرد کرد نکردم نکرد🗿
bdyjo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 603 من یک سال معاون پرورشی بودم منم پارسا معاون پرورشی و تولید محتوا بودم تو مدرسه غیردولتی نمیدونم امسالم مجدد بمونم یا نه خیلی پارسال اذیت شدم نمیدونم بخاطر بی تجربگی بوده ایا امسالم همین اذیتا هست
bdyjo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 603 غیردولتی که بدتره😐😐😐هیچکاری انجام نمیدی. فوقش هر اطلاعیه ی جشنواره رو اعلام میکنی کسی شرکت کرد کر ... اینجوری باشه چرا اصلا مدرسه غیردولتی نیرو میگیره حقوق بده اخه
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28381 اره شرایط امروزی کلا سخت شده ولی خب به نسبت کار غیردولتی ها سنگین تره انگار اچارفرانسه ای چون مدیران غیردولتی ها میخوان بهترین باشن تا انتخاب اولیا باشن در عین حال نمیخوان پول خرج کنن نیروی بیشتری بکار بگیرن کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28381 منم پارسا معاون پرورشی و تولید محتوا بودم تو مدرسه غیردولتی نمیدونم امسالم مجدد بمونم یا نه خیلی پار ... معاونت پرورشی یه دریاستمن که با عشق انجام میدادم تک به تک بخشنامه ها رو کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
bdyjo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 603 چون مدیران غیردولتی ها میخوان بهترین باشن تا انتخاب اولیا باشن در عین حال نمیخوان پول خرج کنن نیروی ... دقیقاا
bdyjo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 603 معاونت پرورشی یه دریاستمن که با عشق انجام میدادم تک به تک بخشنامه ها رو منم تو بخشنامه ها عالی عمل کردم کلی هم رتبه اوردن بچه ها ولی این مناسبت های جهانی و میلادی و ...مثلا روز جهانی تخم مرغ و ...اینا مسخرس خداوکیلی