2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 63 پست
سلام اسی من نتونستم فی لتر شکن نصب کنم و بیام اینستا ازت خبر دار بشم چیکار کردی حالت چطوره الان کجای ...

سلام عزیزم مگه اسی جان آیدی اینستاش گذاشته سایت؟ منم خیلی تو فکر اسی هستم میشه لطفاً خصوصی برام بفرستید؟؟

💚خدایا شکرت💚
سلام عزیزم مگه اسی جان آیدی اینستاش گذاشته سایت؟ منم خیلی تو فکر اسی هستم میشه لطفاً خصوصی برام بفرس ...

واسه بعضیا که درخواست دادن فرستاد به خودش بگو اگر خواست واست میفرسته تو خصوصی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی جان درخواست دوستی میدم اگه دوست داشتی قبول کن برام آیدی اینستاگرامت بفرست🌼عزیزم از وقتی که تاپیک پربازدید شد خوندم خیلی تو فکرتم، ازخدا می‌خوام بحق این شبای عزیز بدلت آرامش بده و عاقبت بخیر بشی🙏😘

💚خدایا شکرت💚
اره

چرا من تاپیک میزنم پاک کن پاک نمیکنن منم درمورد خواهرم گفتم میترسم ببینه.اینقد استرس دارم .نمیدونم لازمه بهشون فحش بدم ک بیبینن..چطورب تاپیک زدی ک قبول کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

سلام عزیزم . دوتااز اون خانمارو امشب ادب کردم .... هی زنگ میزنن التماس میکنن بهم ...

خوب کردی چطور اونا به تو که دوستشون بودی رحم نکردن و باعث شدن زندگیت به اینجا برسه 

اصلا دلت براشون نسوزه اینا زندگی خراب کنن هیچوقت هم درست نمیشن

سلام عزیزم . دوتااز اون خانمارو امشب ادب کردم .... هی زنگ میزنن التماس میکنن بهم ...

سلام عزیزم، وا😐 مامان دوستت مگه سنش به شوهرت میخوره آخه؟😯😐 چطوری ادبشون کردی؟ 

I will always love you❤️💖💗