2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 2224 بازدید | 63 پست

سلام عزیزم خوبی خیلی دنبالت گشتم پیدات کنم

چکار کردی بکجا رسیدی

همسرت نیومد اشتی!؟ 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید باورتون نشه اما چیزای جدیدتری فهمیدم ک حوصله ندارم بگم . هنوز بچه هامم ندیدم .. حالمم بده . همش ...

سلام خوبی بیاازخودت خبربده

تاپیک بزن تگ کن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

سلام عزیزم خوبی 

اومدم سایت یاد شما افتادم حالت چطوره

ما که جوانی نکردیم!یعنی وقت و حوصله اش را نداشتیم.ما سرمان شلوغ بود، خیلی شلوغ!به قدری فکر و مشغله روی سرمان سنگینی می کرد, که درک درستی از سن و سال نداشتیم...ما حتی کودکی هم نکردیم,چشم باز کردیم و پیر بودیم!ما قربانیان بدترین برهه‌ی تاریخ بودیم.نسل جوانی‌های بر باد رفته،نسل بحران و بلا تکلیفی،نسلی که بدون فریاد، در دل آتش زمانه سوخت.ما کم سن و سال ترین سالمندان تاریخ بودیم...                        🌱نرگس صرافیان طوفان🌱