2777
2789
عنوان

کار در منزل

189 بازدید | 23 پست

کیا سراغ دارن واقعا نیاز دارم بهش هیچ در امدی ندارم اعصابم ریخته بهم 

کار زیاد بلدم 

بافت مو . شینیون . میوه ارایی .....

ولی هیچکس سراغم نمیاد انگار میترسن چون سنم کمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نرم افزار دیوار 

قسمت استخدام » هنری و رسانه بزن 

معمولا کارای خونگی اونجاست 

بستگی به شهری ک زندگی میکنی داره 

اگه شهرستانی معمولا کار خونگی خیلی کمه 

مرکز استان ها یکم بیشتره

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
این خیلیییی خوبه که با این سنت اینهمه کار بلدیمنی که ۱۷ سالمه و دوتا درسمم افتادم😐😥هعب.راستی رشتت ...

من هیچ علاقه به درس نداشتم تا نهم خوندم گفتم نمیخوام خانوادم گفتن خب ادامه نده ولی من علاقه به ارایشگری داشتم منو فرستادن دنبال این کار

من هیچ علاقه به درس نداشتم تا نهم خوندم گفتم نمیخوام خانوادم گفتن خب ادامه نده ولی من علاقه به ارایش ...

چقدددددد خوبببب.

از درس اگه بخوای پول دربیاری باید پول پاش بریزی.وگرنه الان تو این دوره زمونه باید صنعتی هنری چیزی بلد باشه.

از من میشنوی برو خودت با آرایشگاه ها صحبت کن برای بافت مو. دوست من میره درآمدشم خوبه خدایی

چقدددددد خوبببب.از درس اگه بخوای پول دربیاری باید پول پاش بریزی.وگرنه الان تو این دوره زمونه باید صن ...

به دو تا ارایشگر سپردم برای بافت مو ولی چون خودشون هم انجام میدن نمیخوان پول تو جیب کسی برع

برای بافت مو گذاشتم ولی کسی نمیاد

آرایشگاهها هم سر زدی؟ 

به نظرم چند مدل از کاراتو تو گوشیت داشته باش و برو ارایشگاه.. بگو برات استوری کنن هروقت مشتری داشتن بهت زنگ بزنن

برای شروع هم تخفیف بزار و با قیمت کمتر مشتری جذب کن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
به دو تا ارایشگر سپردم برای بافت مو ولی چون خودشون هم انجام میدن نمیخوان پول تو جیب کسی برع

دوتا که کمه. جوینده یابنده است. از همین فردا صبح پاشو تو شهرتون یا نزدیک خونتون هرچی آرایشگاه هستو زیرو رو کن. عکسا یا نمونه کاراتو هم با خودت ببر و به هر آرایشگاهی که فک میکنی درآمدش خوبه سر بزن. تو خونه نشین خلاصه. خدا ببینه واقعا داری تلاش میکنی اونی که میخوای رو میرسونه

کدوم شهرین

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه