2789
عنوان

باز خرم کرد 😂😂😂

332 بازدید | 22 پست

امشب میخواستم کات کنم صدتا خط تایپ کرده بودم اماده براش بفرستم همه حرفامو اماده کردم بودم کلی فکر کردم مشورت کردم اما اومد دوتا کلمه حرف زد اروم شدم انگار نه انگار هیچی شده حتی نتونستم ی کلمه بهش بگم ناراحت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خووبه که😂اگه قضیه چندان بد نبوده سریع عصبی نشو تصمیم نگیر

بابا اصلا صدرصدی تصمیم گرفتم کات کنم باهاش خیلی عصبانی بودم بعد پیام داد چیز خاصیم نگفت اصلا اتفاقا ولی من اروم شدم انگار هیچ اتفاقی نیفتاده دیگه حرفم نزدم

چون عاشقی اگه ازش متنفر بودی بدون هیچ چون و چرایی ولش میکردی:)))

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

منم میدونه چیکار کنه اروم میشم😂یبارم سرهمین دعوا کردم چرا زود خرم میکنی؟ 😑😂رد دادم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍خداروشکر رسیدم🙏🏻