2777
2789
عنوان

طلاق 😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 76 پست
صد در صد یعنی تا گرون آخر چون بابامم سرهنگ بازنشسته اس و دو تا عموهام هر دو قاضی هستن اصلا اونجوری ن ...

آره عزیزم فکرت عالیه خیلی خوبه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من کلا بخاطر قیافه شوهرم باهاش ازدواج کردم که بچم خوشگل بشه. و از اولم عاشق نی نی بودم و شوهر من دست ...

خب اینا رو میتونی مدارکش رو نگه داری ضمیمه پرونده طلاق کنی خیلی زود کارت راه میوفته بنظرم صبر نکن تا بچه دنیا بیاد شاید الان بگه بچه نمیخوام ولی بعد نظرش عوض بشه همین الان اقدام کن برو خونه پدرت یا مادربزرگت یه چندماهی بمون تا بچت بیاد تو این فاصله باارامش برو کار یادبگیر که بتونی با بچه تو خونه کار کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

2827
2791
2779
2792