2821
2789
عنوان

عمل بینی

278 بازدید | 19 پست

خانما دکتر خوب تو اهواز برا عمل شریف ندارین ک هزینشم مناسب باشع???

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

شهریاری ولی گرونه.

درحد چقد 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکترشهریاری واسه بینی استخونی خوبه ، همتی، حسینی، کارخانه هم هست ولی فکر کنم کارخانه ارزون تر باشه

من دماغم گوشتی بود و شهریاری عالی عمل کرد هر دماغی رو عمل نمیکنع

کاربر دست دونفره..🧚🏻‍♀️متاهل.✨مجرد.دوتا دوست خوب🤍🤍👭🏻⭐

من پارسال عمل کردم۶۵

قاسم زاده امروز زنگ زدم گفت ۱۲۰😑😕

واقعا گرونن ایقد برام زیاده چون نامزدمم می‌خوام عروسی کنم 

من دماغم گوشتی بود و شهریاری عالی عمل کرد هر دماغی رو عمل نمیکنع

مال من استخونیه

دکترشهریاری واسه بینی استخونی خوبه ، همتی، حسینی، کارخانه هم هست ولی فکر کنم کارخانه ارزون تر باشه

مال خودمم استخونیه تا بپرسم هزینشونو ازشون

قاسم زاده امروز زنگ زدم گفت ۱۲۰😑😕واقعا گرونن ایقد برام زیاده چون نامزدمم می‌خوام عروسی کنم

هیچوقت پیش قاسم زادع نرو.اگ میحای واقعا دماغ خوبی داشته باشی فقط و فقط شهریاری باورت نمیشع دماغم تکه تو فامیل روزی نیس که یکی نگه دماغت قشنگه

کاربر دست دونفره..🧚🏻‍♀️متاهل.✨مجرد.دوتا دوست خوب🤍🤍👭🏻⭐

هیچوقت پیش قاسم زادع نرو.اگ میحای واقعا دماغ خوبی داشته باشی فقط و فقط شهریاری باورت نمیشع دماغم تکه ...

میتونم عکسشو ببینم؟؟؟

ن نمی‌رم دیگه هزینش برام زیاده 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز