بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد
منم همش با خدا دعوا میکنم نمیدونم چرا از آزار و اذیت بنده هاش لذت میبره و دوسنداره روز خوش داشته باشن چی میشد منو خوشحال میکرد؟؟؟ جهان هستی فروپاشی میکرد!!!؟؟؟
زندگی هر چقدرم سخت باشه بازم باارزش ترین داراییمه هر اتفاقی دلیلی داره حتی اگه من درکش نکنم این مشکل از منه وگرنه هرچیزی تو این دنیا که اتفاق میفته دلیل داره زندگی کلا مثل یه فیلمنامه که ما فقط بازی میکنیم پس اونی کع این فیلمنامه نوشته اخرش رو قشنگ و بع بهترین صورت نوشتع به شرطی کع ما بازیگرای خوبی باشیم و این با صبر و تلاش کردن ماهیت پیدا میکنه
خیلی بلاهاسرم اومدولی آدم صبوری نبودم تحمل نکردم فقط زنده موندم صبریعنی درنهایت بی کسی ودرد بازم گناه نکنی .اینجوری باش اونوقت نتیجه خوبشومی بینی.ذکر ودعا ونماز سروقت یادت نره عزیزم
کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد