princess_modern71 مدیر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6445 عنوان کرم پودر گابرینی خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 51 پست ؟؟؟؟؟بعد پوستم روشنه شماره۱۰۲یا۱۰۱واینکه میخوام تناژ صورتی دلشته باشه کدوموو بردارم؟؟؟ ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️ 1404/04/08 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roseeeeeee عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 8696 چرا؟ خوب نمیشینه اگه بودجه تون به بیشتر نمیرسه بنظرم سی سی کرم فارماسی بهتره کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6445 خوب نمیشینه اگه بودجه تون به بیشتر نمیرسه بنظرم سی سی کرم فارماسی بهتره بی بی کرم میزنم خوبه فقط رنگش نخودیه همین اینم دیدم روشنه گفتم اول بیام اینجا بپرسم بعد بخرم ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6445 من سفیدم شماره ۱۰۳ برام خوبه بین۱۰۱و۱۰۲موندم نمیخوام عین روح شم خخ ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
fatemeha21 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 6645 نه من اصلا راضی نبودم خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6445 نه من اصلا راضی نبودم چرا یکی راصیه و یکی نارضی علتش چیه؟ ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6445 بنظرم خوبه۱۰۱شو میزنم خیلی عین گچ نمیکنه؟ ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 21149 منم سفیدم همیشه ۱۰۲ میزنم بازم یه ذره روشنه ۱۰۱ اصلا فکر نکنم مناسب باشه همون ۱۰۲ بردار قشنگ میخوره به پوست وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
fatemeha21 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 6645 چرا یکی راصیه و یکی نارضی علتش چیه؟ چون پوستا و جنسشون باهم فرق میکنه خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6445 چون پوستا و جنسشون باهم فرق میکنه اره واقعا ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 21149 ببین اینسری خریدم آنقدر تعریف سو شنیدماصلا به پوستم نمیفته خوب کاور نمیکنه اصلا گندترین کرمه ۷۰۰ توم ... خیلی گرون خریدی من میخریدم ۲۶۰ اینبار داشت مغازه رو جمع میکرد داد ۱۸۰ وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
کارامل۲۳ عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 402 یکی از اشناها همیشه گابرینی میزد، احساس میکنم بعد یه مدتی خیلی پوستش بد شدهولی پوشانندگی عالیی داره
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6445 منم سفیدم همیشه ۱۰۲ میزنم بازم یه ذره روشنه ۱۰۱ اصلا فکر نکنم مناسب باشه همون ۱۰۲ بردار قشنگ میخوره ... اره منم حس میکنم۱۰۲خوبه ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6445 یکی از اشناها همیشه گابرینی میزد، احساس میکنم بعد یه مدتی خیلی پوستش بد شدهولی پوشانندگی عالیی داره اهان میخوام سبک باشه سنگین خوشم نمیاد ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 21149 یکی از اشناها همیشه گابرینی میزد، احساس میکنم بعد یه مدتی خیلی پوستش بد شدهولی پوشانندگی عالیی داره راست میگید منم دو ساله متداوم استفاده میکنم الان یادم افتاد قبلا پوستم چقدر بهتر بودا وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت