2777
2789

دکتر متخصص نداریم   شهرمون 

شوهر بی عرضم هم  حاضر نیس منو ببره دکتر شهر دیگه 

چنتا قطر وقرص وکپسول گرفتم

اولش فقد ورم کرده  ورمش و دردش کم کم داره میره ولی بعد استفاده قطر و گوش پا کن گوشم کیپ شده  دارم دیونه میشم 

امروز قطره گلیسییرین فنیکه گرفتم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطره که زدید جرم‌های گوش‌تون نرم شده ، بعدش که گوش پاک‌کن استفاده کردید همه‌ رو هول داد عقب بخاطر هم ...

خاک برسرم الان با قطره  گلیسیرین فنیکه حل نمیشه مشکلم حس میکنم داره جرمها رو میکشه بیر ون

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

اون گلیسیرین سه چهار روز میریزی بعد میری درمانگاه برات می‌شورن

مشکل اینجاس کسی نداریم شیستشو بده