2777
2789
عنوان

افکار توهین امیز به مقدسات

722 بازدید | 31 پست

لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه 

من از بچگی بیشتر به جای اینکه حرف بزنم انگار تو افکار زندگی میکردم و نمیدونم بخاطر این وسواس فکریه یا ن ولی نمیدونم چرا هروقت بیشتر عبادت میکنم خدارو یا نمازو قران میخونم یا به یه امامی سلام میدم و باهاش حرف میزنم دعا میخونم استغفرالله یه سری افکار خیلیی بد راجب اونا میاد به ذهنم اینو بگم اصلاااا دست خودم نیست وهرگی میخوام بی توجهی کنم و دورشون کنم بدتر ازارم میدن واقعا قلبم میشکنه ازین فکرا و فکر میکنم هیچوقت بخشیده نمیشم حالم خیلی بدت مثلا همین ماه محرم هرچی برا امام حسین گریه و عزاداری میکنم باز اون فکرا راجب امام حسین مید  به ذهنم و میگم کاش اصلا سمت نمازو اینا نرم یوقت از فکرای من ناراحت نشن💔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد وقتی افتادم بچه بودم  تو سرویس بهداشتی به این چیزا فکر میکردم تهش میگفتم خاک تو سرم نباید اینجا فکر کنی بهشون:/

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

نمیدونم چه فکرایی میاد تو ذهنت

ولی بنظرم در مورد اون فکرا تحقیق کن

شاید چیزای غلطی تو ذهنت مونده

و اینکه ذهنه دیگه خیلی خودتو سرزنش نکن

ارادی نیست که

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

منم‌ چندسال قبل همینطور بودم

یهو یه فکر بد میومد تو ذهنم ، حس خیلی بدی بهم دست میداد بعد میگفتم‌ایت الکرسی بخونم‌که خدا ببخشنم‌و خطر رفع بشه

باز چند دقیقه بعدش فکر بد میومد

صبح تا شب چندین بار تکرار میشد ، فکر بد...ایت الکرسی 

یه جا دیگه خسته شدم خودم دعوا کردم گفتم اگر فکر بد اکمد ایت الکرسی نمیخونم هر بلایی هم‌میخواد سرم بیاد، بیاد

شاید باورت نشه ولی فکر ازم دور شد 

درواقع این بیخیالی باعث شد فکر ازم دور بشه

ولی قبلش چون میدونستم‌برای فکر بد ، پادزهری هست(ایت الکرسی) فکر  فد بیشار بهم هجوم میاورد

عذاب وجدان بخاطر فکرهات نداشته باش، خدای مهربون کسی رو بخاطر افکارش قبل از اینکه دست به عملی بزنه مواخذه نمیکنه، سعی کن فکرت و اون موقع سریع منحرف کنی، مطالعه کن، قرآن بخون،ذکر بگو، اعداد رو از بزرگ به کوچیک بشمار مثلا از دویست به پایین، یا سه تا سه تا بشمار و... تمرینات تمرکز و کنترل ذهن و یوگا انجام بده. بیخود خودتو سرزنش نکن و وسواس نداشته باش 

منم‌ چندسال قبل همینطور بودمیهو یه فکر بد میومد تو ذهنم ، حس خیلی بدی بهم دست میداد بعد میگفتم‌ایت ا ...

واییی خوشبحالت راحت شدی الان اگه بی توجهی کنم و همش از ندا و امام معذرت خواهی نکنم بنظرت منو میبخشن؟ گناه بزرگی کردم؟