2777
2789
عنوان

بهم گفتن ترشیده

203 بازدید | 5 پست

سلام شب بخیر دختر خالم با خواهرم دعواشون شد بعد یکم که گذشت من حتی به خواهرم گفتم از خواهرای اون دختر خالم تعریف کنه که بحث خانوادگی نشه ولی یهو پای منو کشید وسط که چند سال ازش بزرگترم نمی‌دونم از قصد کرد بهم گفت روانیه پیش روانپزشک میرف ترشیدس خواهرم همسن خواهر توعه یعنی من داره بچش میاد معلومه سوخته حالا من چند سالمه ۲۲:)

منم دیدم حرف مفت زدن از کند کاریه خواهر بزرگش تا کوچیکش خبر داشتم همه رو گفتم ا ترسشون زنگ زدن مامانم دیلیت اکانت کردن باز اون یکی خواهرش خدا منقرضشون کرد پنج تان به خواهرم باز پیام داد خواهر ترشیدتو جمع کن فلان بعدم به من پیام داد نفرین آی نفرین ن که من مظلوم بازی در میارما نه منم شستم گذاشتمشون کنار آخه اصلا بحث از اول به من ربط نداشت از قصد کشوندن الان خیلی ناراحتم و دائم گریه میکنم یعنی انقد بدم همه‌جا یعنی میگن من ترشیدم من معلم کلاس اولم کلاس و باشگاه های مختلف میرم آنلاین شاپ دارم یه مدت هم مژه کار میکردم ولی باز از نظر بقیه من دختر ترشیدم خیلی گریه کردم خیلی به نظر شما کار من این وسط بد بود اصلا از قصد این کارو کردن منو کشوندن وسط اینم بگم من به مامانش نگفتم اصلا چون مامان اون مثل مامان من نیست و قطعا میکشنشون دلم سوخت الان حالم واقن بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۲۲سال ترشیدس☹️😏چرت و پرت گفتن

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

آدم‌ها همیشه حرف‌هایی میزنن که به خودشم مربوط نیست، نگران نباش. تو هیچ کار اشتباهی نکردی. کسی که می‌خواد تو رو وسط دعوا بکشه، به خودش برمی‌گرده. اگر چیزی رو نگفتی یا نکردی که خودت بخوای، دیگه اهمیتی نداره چی میگن. اینجور حرف‌ها به راحتی میره و فراموش میشه. آدم‌ها هم میرن و تو می‌مونی با خودت.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!