2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگن مهم اینه که اونا نشدن و شما شدین از سر سوزش شاید بگن

اگه 

گفتن بگو من اجازه ندادم شما سه سال بخونی؟میخوندی قبول میشدی

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

نمیدونم ارزش داره یا نه ولی اگه فامیل یه همچین چیزی بگه بدون از رو حسادته

خیلی دوست دارم پشت بمونم ولی خانوادم هم خیلی ناراحت میشن ، همش سرکوفت میزنن 

میدونم اگه برم رشته ای که دوستش ندارم بدجور افسردگی میگیرم 

ارزشش رو داره ولی خوب اونی که بخواد حرف بزنه میزنه 😂من یه ذره رتبه ام بالای هزار شد ،بهم گفتن خیلی با کنایه یه سری حرفا رو  ،بچه های خودشون نتونستن در حد رشته ی پیرا هم بیارن بازم به همون مقدار که پشت کنکور بودن 😅

بی توجهی بهترین راهه

You're all the things I've got to remember

دختری که 20سالشه و رتبه زیر هزاره از نظر تحصیلی خیلی بالاتر دختر 20ساله ای که رتبه زیاد خوبی تو 18سالگی نداشته

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

ارزشش رو داره ولی خوب اونی که بخواد حرف بزنه میزنه 😂من یه ذره رتبه ام بالای هزار شد ،بهم گفتن خیلی ...

واقعا چقدر خوب موفق باشین 

دوسال پشت کنکور موندین؟🥲

میگن

ولی یه دلیل داره 

حتی به تو که از نظر خودت عقب موندی حسودی میکنن

مردم حسودن دختر اینا به رتبه یک دوازدهمی هم یه چیزی در میارن میگن. 

مطمئن باش اصلا دیر نیست مگه اینکه خودت بخوای خودتو اذیت کنی

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

خیلی دوست دارم پشت بمونم ولی خانوادم هم خیلی ناراحت میشن ، همش سرکوفت میزنن میدونم اگه برم رشته ای ک ...

خانوادت نهایت یک سال ناراحت میشن در عوض تو یک عمر خودتو از رشته یا شغلی که دوست نداری نجات میدی 

من علاقه به چیز خاصی ندارم وگرنه پشت میموندم شایدم موندم نمیدونم