2777
2789
عنوان

کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 94 پست
ن کامل هفته ای یک روز بگیر در حد سه ساعتکاش بتونی یه وام بیری گل بدهی هات رو بدی فقط یه جا قسط بدی

فرقی نمیکنه بازم باید قسط اون وام رو داد

دیگه مجبورا بخاطر سلامتی باید استعفا بدم جای دیگه به حقوق کم قناعت کنم

فرقی نمیکنه بازم باید قسط اون وام رو داددیگه مجبورا بخاطر سلامتی باید استعفا بدم جای دیگه به حقوق کم ...

ازنگ 6 تا چند سرکاری

حس میکنم کارتا زیاد سخت کردی برا خودت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۶ هست. ولی من باید ۵و رب برم. از اونور ۴ ولی من ۵ میرسم. کلا ۱۲ ساعت درگیرم

زیاد

نمیتونی شیفت شب بیشتر برداری که استراحت بیشتر بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه اصلا هیچی تغییر نمیدن. اگر یه کم راه میومدن فکر استعفا نمیفتادم

مگه میشه

نسبت به پرستار ها ساعت کارت خیلی زیاد

تو بیمارستانی؟

اصولا باید از 8 بریم تا 2

اگه 6 میری تا 12

مگه میشهنسبت به پرستار ها ساعت کارت خیلی زیادتو بیمارستانی؟اصولا باید از 8 بریم تا 2اگه 6 میری تا 12

اره بدبختی برا همین ناراضی ام و اعتراض کردم چون یه عده از اشناهاشون هستن بقیه باید جور بکشن ساعت بیشتر وایسن. اعتراضم کنی میگن خدافظ

اره بدبختی برا همین ناراضی ام و اعتراض کردم چون یه عده از اشناهاشون هستن بقیه باید جور بکشن ساعت بیش ...

واره برو یه جا درست درمون کار کن

تو هرجا بری تخصص کار رو داری به راحتی کار برات پیدا میشه

زیر بار ظلم نرو عزیزم

واره برو یه جا درست درمون کار کنتو هرجا بری تخصص کار رو داری به راحتی کار برات پیدا میشهزیر بار ظلم ...

یه مدت بخاطر نیاز مالی تحمل کردم ولی دیدم واقعا دیگه دارن بیگاری میکشن و استرس وارد میکنن توقع کار زیاد دارن.  رفتم اعتراض تهش یا باید زور رو تحمل کنم یا برم جای دیگه 

بقیه هی میگن زیاده زیاده. ولی خب تو محیط نیستن ببینن حجم کار جقدره

بابا معلمی پانزده میدن کلا هم س روز در هفته ست....بیست تومن زیاد نیس ک ی حقوق عادیه...ک بنظرم برا پرستاری کمه چون خیلی کار فرسایشی هست....خانومای قدیمی پرستار میبینم واقعا از بین رفتن...ولی کارتو ول نکن تا ب کار بهتر گیر بیاری...چون کار گیر نمیاد