2777
2789
عنوان

کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 94 پست
غذا یه مدت از بیرون میگرفتم. ولی همیشه نمیشه بحث یک ماه دوماه نیس. ۳۰ سال کار بازنشسته میشی. من ۲۸ س ...

اسی مادرت چند سالن؟

خواهر و برادر نداری کمکت کنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عذر میخوام شاید بی ربط باشه ولی یک سوالی دارم . کار پزشکان هم توی بیمارستان به اندازه شما سخت و طاقت ...

پزشکا رو بهشون زور نمیگن میتونن دیر بیان زود برن کار زیاد انجام ندن. مگر خود طرف بخاد.  هنیشه میگم کاش پزشک بودم فشار کارم کمتر بود حداقل بعضی وقتا دیرتر میرفتم یا زودتر میومدم. و صد البته ک حقوقشونم بیشتره

اسی مادرت چند سالن؟خواهر و برادر نداری کمکت کنن

۷۰وخورده ای

برادر ندارم. خاهرامم که اینقد بی خیرن. از گشنگی بمیری یه لقمه نون دستت نمیدن. اینجا خیلی خانومای مهربونی هستن با لین که غریبه ان همدردی میکنن. به خاهرم جرات ندارم دردل کنم زود میگه تو غر میزنی تو افسرده ای فازت منفیه اینقد ناله نکن.  میترسم یه کلمه  از دردام بهش بگم

اره دقیقا،کارتو ول نکن،محیطو عوض کن،به کم راضی باش

تو همین فکر هستم امروز حالم بد بود سرکار نرفتم صدبار زنگ زدن. دیگه گفتم فوقش برم یه کار با حقوق کم و ساعت کاری کم یا حداقل حجم کاری کمتر.  اینقدم ک خرجا زیاده حقوق کم به هیجی نمیرسه

تو همین فکر هستم امروز حالم بد بود سرکار نرفتم صدبار زنگ زدن. دیگه گفتم فوقش برم یه کار با حقوق کم و ...

بجاش هم حقوق کمو داری هم روحیتم خوب میشه وهم کارتو داری،

خدا کمکت کنه،واقعا پرستاری،فداکاریه

۷۰وخورده ایبرادر ندارم. خاهرامم که اینقد بی خیرن. از گشنگی بمیری یه لقمه نون دستت نمیدن. اینجا خیلی ...

تو خونن یا ازدواج کردن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بجاش هم حقوق کمو داری هم روحیتم خوب میشه وهم کارتو داری،خدا کمکت کنه،واقعا پرستاری،فداکاریه

اونم من که تو یه جاسطح پایین کار میکنم اکثر افغان هستن یا بی بضاعت برا ثوابش کمکشون میکنم

ولی حس میکنم دیگه روحم داره نابود میشه از استرس کاری

تو همین فکر هستم امروز حالم بد بود سرکار نرفتم صدبار زنگ زدن. دیگه گفتم فوقش برم یه کار با حقوق کم و ...

تو کارتو دوس نداری،پرستاری هم علاقه میخواد،چون صرفا برا پولش داری کارمیکنی،سعی کن به کارت افتخارکنی،شغل قشنکیه،سعی کن دوس داشته باشی،نه اینکه بگی واای۲۸سالش مونده