2777
2789
عنوان

کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعلت مشکلات خانوادگی خاستگار خوبی ندارم

به خودت برس کارت که خوبه الان دنبال دخترای درآمد زا هستن حتما خواستگار خوبم برات پیدا نیشه

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

چند مدت مرخصی بگیر یکم به خودت برس مدت اینکه رفرش شدی برگرداسی دقیقا تو شرایط تو ام بابام فوت شده و ...

مرخصی نمیدن اصلا. نهایت یک روز درماه

اگر توان جسمی و روحی خیلی قوی داری برو.  من قوی بودم ولی از یه طرق مشکلات خانوادگی از یه طرف کار. واقعا روحم خسته شده مجبورم دارو اعصاب بخورم تا اضطرابم کم شه

بعلت مشکلات خانوادگی خاستگار خوبی ندارم

ان شاء الله ب حق این شبهای عزیز اونی ک میخوای قسمتت بشه 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

به خودت برس کارت که خوبه الان دنبال دخترای درآمد زا هستن حتما خواستگار خوبم برات پیدا نیشه

خاستگارا بخاطر مشکلات خانوادگی خوب نیستن. میدونی ک خانواده خیلی تو ازدواج مهمه. خانواده منم اصلا خوب نیستن خیلی مشکل دارن