2777
2789

با اینکه دوسش داشتم خودمو ج...ر دادم تا ازدواج کردیم ولی الان با گذشت ۳ سال از خودم متنفرم که چرا زن این عوضی شدم. 

خیانت نمیکنه ولی به شدت رفتارهایی داره که از خیانت بدتره

خسیس دست بزن داره متنفرم ازش ظاهر سازه الان بقیه زندگیمونو ببینن شاید حسرت هم بخورن از بیرون 

بعد به من میگه خسیس کلا هرچی مشکل داره خودشو خانوادشو فرشته میبینه و منو شیطان متنفرم ازش 

کلا خانوادگی همینطورن بقیه جاریامم زندگیه نرمالی ندارن فقط بخاطر بچه زندگی کنند باز خداروشکر قبول نکرد بچه دار شویم وگرنه منه خر الان باردار بودم خداروشکر بچه ندارم ازش

کاش زمان به عقب برمیگشت هیچوقت زنش نمیشدم😭😭😭😭😭

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

نمیتونی جدا شی؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونی جدا شی؟

نه متاسفانه خیلی بدبختم شرایط خونه پدر ندارم هیچکس پشتم نیست خودشم می‌دونه. ی بار ی دعوای خیلی بد کردیم رفتم قهر البته بزور بردم خانوادم اصرار کردن ک بیاد دنبالم💔

واسه همین سواستفاده کرده

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2