2777
2789
عنوان

فامیل همسر

387 بازدید | 22 پست

سلام 

من و خواهر شوهرم داخل یه آپارتمان هستیم، ایشون همیشه خیلی بی وقت و بی موقع میاد خونه ما تقریبا هر روز میاد و میگه اومدم سراغتو بگیرم و میگه عادت کردم هر روز ببینمت، یه بار که اومد خیلی سرد برخورد کردم و بهم گفت چیشدع؟ گفتم یه چیزایی ازت شنیدم و ناراحتم(دهن لقی کرده بوده)

و اون فرداش بخاطر اینکه دست پیش بگیره رفت به مامانش و شوهرم و خواهر شوهرای دیگه گفت که من اذیتش کردم درو روش باز نکردم بهش دروغ کردم و کلی تهمت و حرف الکی 

و مادرشوهر هم حتی به من تذکر داد که باهاش درست رفتار کن بنظرتون من چیکار کنم؟ چیزی بهشون بگم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای راحتی خودت بهتره هیچ واکنشی به حرف‌هاش نشون ندی. اگه تهمت زده، بذار خودش ثابت کنه. به مادرشوهر هم چیزی نگو، فقط همونطور که قبلاً رفتار کردی ادامه بده. اگه باز هم بی‌احترامی کرد، یه بار دیگه خیلی واضح و بی‌پروا بگو که علاقه‌ای به حضور مداومش نداری. اینطور هم از خودت دفاع کردی هم بهش فهموندی که حریم خصوصی مهمه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خو همون موقع بش میگفتی دهن لقی کرده که اینجوری نکنه 

بعدشم یه چیزی بگم دوستانه اگه همون خواهر شوهر که تو یه ساختمونه باهاتون، بهت سر نزنه ناراحت نمیشی ؟

اینکه از کارو بارش میزنه میاد تورو میبینه یذره قدر بدون

خو همون موقع بش میگفتی دهن لقی کرده که اینجوری نکنه بعدشم یه چیزی بگم دوستانه اگه همون خواهر شوهر که ...

اون موقع نمیشد واقعا هنگ کرده بودم اصن 

آخه وقت و بی وقت هم نمیشه دیگه خونه هم باشیم که

وای اینقدر بده با ایل شوهر تو یه کوچه یا محله یا ی اپارتمان باشی 

ما هممون تو ی کوچه ایم 

کوچه بن بسته انتهای کوچه خونه مادرشوهرم 

بقیه یا درب حیاطن یا درب ساختمان 

خونه ی جاری ها و خواهرای شوهرم هست ازشانس من قرعه کشی ک کردن خونه ی همسرم افتاد سرکوچه و من در ساختمون رو تو کوچه  بن بسته نذاشتم  در رو تو کوچه اصلی گذاشتم هیچ کدومشون نمیتونن به من مشرف باشن آی سوختن ک نمیتونن فضولی کنن 😜واینکه تو تلاشت بکن با احترام  بهش بگو من دوست ندارم بی هماهنگی کسی بیاد برای منم همینجوری بودن درستشون کردم🤭

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
وای اینقدر بده با ایل شوهر تو یه کوچه یا محله یا ی اپارتمان باشی ما هممون تو ی کوچه ایم کوچه بن بسته ...

واااای دقیقااااا تو منو میتونی درک کنی 

چجوری درستشون کردی؟ چهره خودت خراب نشد؟