2789

تلنگر بزن به خودت

به خودت بیا

زندگی حالت رو خراب نکن

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من با صدا موتور هم بیدار میشم فک میکنم f۳۵کوفتی هس 

الان میفته رو سرمون 

واااااای صدای این ماشینا که روی اون خط خطی های چین چینی کنار جاده آسفالت میرنا صداشون بیشتر شبیه جنگنده هس 

اصلا خواب ندارم 

مشکلات خودم به کنار مشکلات شوهرم 

این جنگ هم از یه ور روح‌ و روانمو به هم ریخته 

همثن دیگه داری جذب منفیات میکنی 

به هر چیزی که بیضتر توجه کنی همون تو زندگیت جذب میشه 

تو مختاری که خودت حال خودتو خوب کنی یا به این افکار و نگرانی ها ادامه بدی   نمیگم من از جنگ هراسی ندارم ولی خدا شاهده یه دعا رو یه بار صبح میخوندم یه بار شب ( دعای در امان الهی بودن )  دیگه وقتی اایمان داشته باشی خدا مواظبته نگرانی چرا ؟ من کولر آبی خیلی صدا میده موقع جنگ بود نصفه شب سرد شده بود رفتم خاموشش کردم صدای پدافند و هلی کوپتر که نمیدونم جنگی بود یا خودی میومد ، اولش قلبم لرزید ولی بعد یادم افتاد قبل خواب دعارو خوندم ، کولر رو دوباره روشن کردم که صداشونو نشنوم دوباره رفتم خوابیدم . توکلت به خدا باشه خودتو بسپار به خدا ، جوری ازت مواظبت میکنه که خودت کیف کنی 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

همثن دیگه داری جذب منفیات میکنی به هر چیزی که بیضتر توجه کنی همون تو زندگیت جذب میشه تو مختاری که خو ...

منم اون تایم که جنگ بود با خیال راحت می‌خوابیدم اما الان نمیدونم چرا حالم انقد بده همش به وضع بعدمون فکر میکنم به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم که صدها برابر بدتر خواهد شد و... جنگ دوباره و ..