2777
2789

نامزدم بهم ظهر گفت ساعت ۸ میام دنبالت بریم بیرون بعد اقا من آماده شدم چقد ب خودم رسیدم ساعت ۸ نیم شد میگم‌کجایی میگ نیم ساعت دیگه میام‌ناراحت شدم من پیاده تا یه مسیری با مامانم اومدم جلو در خونه مادربزرگم اومده وایساده منم هیچی نگفتم نیم ساعت وایساد بعد نیم ساعت رفتم تو‌ماشین نشستم اومد رفت سر خیابون بازم برگشت مامانت بیاد منو بزاره هیت بازم برگردید گفتم کلا هیت ۱دقع راه نیست خودت برو مامانم چرا بیاد وسط خیابون ماشین روشن ول کرد من دارم میرم گفتم ماشین خاموش کن برو منم زود اسنپ زدم برگردم خونه خودمون پیاده شدم از ماشین اومده جلو کلی مرد دست منو گرفته فشار میده میندازه داخل حیاط مادر بزرگم اصلا ضایع شدم هم جلو کلی مرد هم جلو خودم ک آماده شد بودم بریم بیرون خلاصه اون زفت دیش رفیقاش منم اومدم خونه دیگه نمیخام تو این محرم قیافشم ببینم باهاشم بخدا ی کلام حرف نمیرنم خیلی قلبم شکست انقد کریه کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا خیره سرش غیرتی شده 

بابا جمع کن خودتو

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
چقدر بچه این هر دو

ببخشید اسی جان.

شما سمنانی هستین؟ شرمنده یه کم از شهرتون، آب و هوا و مردمش، هزینه‌ها و نرخ خونه و..‌ می‌گید؟🙏🏻

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.