2777
2789
عنوان

بی‌غیرت

638 بازدید | 21 پست

من دوران مجردی خواستگار نداشتم.

با بدترین آدم که همه پسش زدن، از ترس تنهایی ازدواج کردم.

حالا همون داره منو طلاق می‌ده و طلاق تو شهر ما ته بی‌آبروییه و مسلما دیگه آینده‌ی داغونی دارم.

فقط...

موندم چه جوری باباش و خودش

جلو بابام و وکیلشون

گفتن برو با یکی دیگه...!

من دو سال عروسشون بودم...

یعنی انقد بی‌غیرت؟

یعنی برای همسرم مهم نبود اصلا یکی دیگه دست منو بگیره؟ 😂

با کی زندگی می‌کردم من؟ با کی؟ 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش قشنگم شک نکن بهترینا در انتظارته 

طلاق پایان زندگی نیست

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

نگران نباش قشنگم شک نکن بهترینا در انتظارته طلاق پایان زندگی نیست

چه تضمينی میده بهترینا در انتظارش باشه؟😂من کاری یا تصمیم ایشون ندارم ولی تروخدا انگیزه الکی ندید اینجور موقع ها 

مدت هاست سقوط میکنم و به زمین نمی‌رسم ...🖤انگار مُرده ام و تشییع ام نمی‌کنند....🖤

چه تضمينی میده بهترینا در انتظارش باشه؟😂من کاری یا تصمیم ایشون ندارم ولی تروخدا انگیزه الکی ندید ای ...

چه تضمینی میدید بهترینا در انتظارش نباشه؟🤣

انگیزه ی الکی نیست ! تا خدا هست غمی نیست و بی اذن خدا برگی از درخت نمیوفته ! 

اول عمق نظر دیگران رو درک کنید و بعد ریپلای بزنید

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چه تضمینی میدید بهترینا در انتظارش نباشه؟🤣انگیزه ی الکی نیست ! تا خدا هست غمی نیست و بی اذن خدا برگ ...

خب خدا مال همه نیست🙂درست میگی ببخشید💙

مدت هاست سقوط میکنم و به زمین نمی‌رسم ...🖤انگار مُرده ام و تشییع ام نمی‌کنند....🖤

خب وقتی داره میره نمیشه جلوشو گرفت دیگه تو این مرحله غیرت معنی نداره

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦♀️🤦♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره

خب خدا مال همه نیست🙂درست میگی ببخشید💙

خدا مال همه ست قشنگم اگه نبود که روح همه توسط اون دمیده نمیشد ، شاید یه دوران سختی توی زندگی باشه اما قرار بر این نیست که هیچوقت بهترینا نصیب زندگیت نشه ، فداتشم🌼

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز