2777
2789
عنوان

دو راهی

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 18 پست

نه نه نه .

تو نباید به خاطر کمک های که اون طرف به خاطر خودش بهت کرده(منظورم اینه دوست داشته، وابسته ت بوده یا هر چی) بالاخره به خاطر خودش بوده دیگه، زندگی آیندتو نابود کنی، توام به خاطرش خیلی کارا کردی ، هر خوبی بهت کرده توام متقابلاً بهش برگردوندی ، بودی براش ، جنگیدی براش، نجنگیدی ، روبه روی خانوادت وایسادی(آفرین به خانوادت که اجازه ندادن).

الان چی کار کنی؟

خوب یا بد بالاخره فهمیدی به دردت نمی خوره .

وایسادن تو چه دردی دوا می کنه؟ آیا تو به این رابطه امیدی داری؟ اگر آینده خوبی براش می بینی ادامه بده.

می‌دونم تو شرایط سختیه بودی، تو شرایطی که احساس تنهایی کردی ولی اون به دادن رسیده ولی بالاخره رابتتون دو طرفه بوده، اون اگه اون موقع وایساده تو اون رابطه حتما نفعی ازش برده، رابطه مثل یک ترازوعه که باید دو کفش نسبتا یا تقریبا مساوی باشه، الان تو هیچ سودی نمی‌بینی می خوای چی کار کنی تو این رابطه؟

عذاب وجدان نداشته باش به همون دلیلی که گفتم...

نه نه نه .تو نباید به خاطر کمک های که اون طرف به خاطر خودش بهت کرده(منظورم اینه دوست داشته، وابسته ت ...

دوررت بگردم که ایقدر خوبی . از خدا هرچی میخوای نصیبت کنه . مرسی که همه چیو یادم میاری. اره منم خیلی کارا کردم حتی بیشتر از این چیزایی که گفتی اما الان واقعا دیگ جوری شدم که اگه بیست روز بهش زنگ نزنم برام مهم نیست یا ویدیو کال نداشته باشیم .  تموم میکنم همه چیو . چون من خیلی زیاد سختی کشیدم و اگه این ازدواج جور میشد شک ندارم الان طلاق گرفته بودم خدا دوستم داشت که نزاشت اینم بگم طرف واقعا آدم خوبیه اما آدم من نیست 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوررت بگردم که ایقدر خوبی . از خدا هرچی میخوای نصیبت کنه . مرسی که همه چیو یادم میاری. اره منم خیلی ...

قربونت گلم، 

إن شالله بخت خوبی نصیبت شه.

خیلی خوشحالم که چشمات باز شد و بالاخره تونستی واقعیت رو ببینی.

امیدوارم نزاری احساسات بهت غلبه کنه. می‌دونم همیشه دوسش خواهی داشت و براش آرزوی خوشبختی می‌کنی ، ولی الان دیگه همه می‌دونن شما به درد هم نمی خورین، خودشم بعدا می‌فهمه و باهاش کنار میاد.

امیدوارم راه جدا شدن ازش با کمترین آسیب رو پیدا کنی.

قربونت گلم، إن شالله بخت خوبی نصیبت شه.خیلی خوشحالم که چشمات باز شد و بالاخره تونستی واقعیت رو ببینی ...

فدات بشم عزیز دلم مرسی از دعاهای قشنگت حالمو خوب کردی خدا حال دلتو خوب کنه به حق امام حسین .  توکل بخدا 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))