2777
2789
عنوان

نخ میده یا چی 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 25 پست
چه اهمیتی داره که یه مرد متاهل به تو فکر کنه یا نه اگه آره اون یه مریض عوضی هست و برای تو نفعی نداره ...

عزیزم من نگفتم خوشم میاد من ارتباطمو باهاش خیلی کم کردم ولی واسم سواله نمیدونم تو دهنش چی میگذره نمیفهممش

من جاهای مختلفی کار کردم واقعا مردهای متاهل خیلی تو محیط کار افتضاح هستن پسرهای مجرد سرسنگین هستن مح ...

بله همینطوره متاسفانه ولی من دارم میرم دیگه از اونجا 

فقط ذهنم درگیر شد که من از خوش برخوردی آدما فکر بد میکنم یا مشکل از اوناست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردهای متاهل خیلی کثیفن تو محیط کار توجه نشون داده بهش ذهنشون درگیر کرده خانمها همینطورن و طبیعیه

همه مردهای متاهل که اینجوری نیستن کسایی که اینجورین مریض و بیمارن خدا لعنتشون کنه ولی اسی باید حس خطر داشته باشه من مجرد بودم اگه به همچین موردی برمی‌خوریم دوری میکردم و اعصابم خرد میشد سعی میکردم دور بشم و بهش فکر نکنم بهترین کار 

بله همینطوره متاسفانه ولی من دارم میرم دیگه از اونجا فقط ذهنم درگیر شد که من از خوش برخوردی آدما فکر ...

مشکل از اوناست و واقعا جامعمون بیماره 

تقصیر شما نیست هر کسی توجه ببینه ذهنش درگیر میشه

وقتی تحسین کرده شما را طبیعیه

هممون همین هستیم 

اما کنترل ذهنت با خودته 

باید بلد باشی رها کنی

مردهای متاهل خیلی کثیفن تو محیط کار توجه نشون داده بهش ذهنشون درگیر کرده خانمها همینطورن و طبیعیه

دقیقا فهمیدی چی گفتم ولی بقیه یه جور دیگه برخورد میکنن …

عزیزم من نگفتم خوشم میاد من ارتباطمو باهاش خیلی کم کردم ولی واسم سواله نمیدونم تو دهنش چی میگذره نمی ...

می‌دونم گلم حق میدم ذهنت درگیر بشه ولی سعی کن به این چیزها فکر نکنی گور باباش هر چیزی که هست تو فقط فاصله رو زیاد کن برا خودت حد و مرز بذار تا بدونه تو مثل همه نیستی من کارمندم اوایل استخدامم برا کارام میرفتم پیش یه نفر مجردم بودم دیدم پیش از حد توجه داره بخدا وحشت کردم یه جور محترمانه و با حد و حدود برگردم که خودش فهمید گفت شما واقعا دختر متفاوتی هستین و مشخص به هیچ کسی اجازه نمی‌دین باهاتون صمیمی بشه یا بد باشه کلا خودش کنار کشید و فهمید برا خودت میگم منم

می‌دونم گلم حق میدم ذهنت درگیر بشه ولی سعی کن به این چیزها فکر نکنی گور باباش هر چیزی که هست تو فقط ...

من دیگه تا ۱ هفته دیگه اونجام و دیگه شاید هیچوقت نبینمش کلا میرم یه شهر دیگه 

ولی دوست داشتم بدونم چی تو دهنش میگذشته 

من دیگه تا ۱ هفته دیگه اونجام و دیگه شاید هیچوقت نبینمش کلا میرم یه شهر دیگه ولی دوست داشتم بدونم چی ...

فکر کن ذهنش مریض و هول کسی که زن داره و به بقیه نخ میده بنظرت چی می‌تونه تو ذهنش باشه آدم درستی نیست